Team

Maak kennis met ons team.

Deze liefdesexperts staan voor jou klaar om jouw perfecte match te vinden. We stellen de teamleden graag hieronder aan je voor.

Alexia Robbemont

Alexia Robbemont

Personal Matchmaker & Founder 

Ondernemende singles aan een nieuwe partner helpen is mijn passie en daarom heb ik een Personal Matchmaking bureau opgericht. Met mijn eigen methodiek het Liefdesbreinprofiel maken wij moeiteloos de ene na de andere match. Waarom? Omdat de quality of life samen zoveel mooier is.

alexia@qualitypartnersearch.com

+31 6 3053 3453

 

Lees meer
Arthur de Kooning

Arthur de Kooning

Personal Matchmaker

Passie, energie doorgeven, ‘no nonsense’ benadering en doorzettingsvermogen zijn mijn kernwaarden. Ik geef niet (snel) op en wil graag het verschil maken.

arthur@qualitypartnersearch.com

+31 6 8370 7062

Lees meer
Peter van Veen

Peter van Veen

Personal Matchmaker

Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen met daten en ‘relationship management’ op top niveau bij diverse grootbanken, zet ik mijn kennis en ervaring nu in om jouw match te vinden.

peter@qualitypartnersearch.com

+352 621 886 158

Lees meer
Tanja van Hoek

Tanja van Hoek

Personal Matchmaker

Mijn passie is mensen met elkaar verbinden. Samen te zoeken naar de ware liefde. Ik ga graag met jou op zoek naar de persoon die jouw leven omlijst met een gouden rand.

tanja@qualitypartnersearch.com

+31 6 4195 0088

Lees meer
Yvonne Soepboer

Yvonne Soepboer

Ambassadeur Personal Matchmaking

Het mooiste is om mensen bij elkaar te brengen die het leven met een partner prefereren boven alleen zijn. De reden dat ik daar goed bij kan helpen zit hem in mijn netwerk en mensenkennis.

yvonne.soepboer@qualitypartnersearch.com

+31 6 2220 0960

Lees meer
Marie-José Bosch-Kuiper

Marie-José Bosch-Kuiper

Datingcoach

Als datingcoach en liefdesexpert zet ik jou in je kracht. Wie ben jij als geliefde? Welke datingstrategie hanteer je nu? Wie trek je hiermee aan, maar wie past er eigenlijk ècht bij jou?
Herken wie je zoekt en vind jouw echte match.

mail@qualitypartnersearch.com

+31 85 401 2268

Lees meer