Reviews

Lees hier de succesverhalen van onze cliënten.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze cliënten (opdrachtgevers) én kandidaten (geïnteresseerden)?

Hieronder kun je een aantal reviews lezen.

Cliënt Man 51 jaar

Door het goede werk van Alexia heb ik een fijne match gevonden!

We hadden een leuk en ontspannen gesprek, ik zou nog lang met haar door kunnen praten.
Ze is onderhoudend, vrolijk en lief. ze kan goed luisteren en is geïnteresseerd.
Ze is heel wijs en aantrekkelijk/mysterieus. Bijzonder.
We gaan elkaar snel weer zien.
Dank je wel voor deze match!

Bekijk review
Cliënt Vrouw 57 jaar

Na jarenlang af en aan op Tinder en aanverwante apps, was ik klaar met het daten via die weg. Maar het alternatief…? Geloofde ik dat een matchmaker in staat zou zijn wél een match te vinden?

Alexia’s enthousiaste en zeer zorgvuldige intake trok me over de streep. Zij ging voor me op zoek. Als snel was er een potentiële match waarvan ik helemaal begreep waarom Alexia ons aan elkaar voorstelde. Het paste op papier uitstekend. Helaas ontbrak, ook na zes dates, elke vorm van chemie tussen ons beide. Alexia was hier totaal niet door uit het veld geslagen en (op mijn verzoek na een pauze van een maand) stelde zij me aan een tweede kandidaat voor. “Deze is te leuk om te laten lopen”, schreef ze. En ze had gelijk. Het is nog early days, maar drie maanden na de eerste date zijn hij en ik superblij met elkaar. Alexia’s matchmaking blijkt te werken 😉.

Bekijk review
Cliënt Vrouw 64 jaar

Na een mooie en lange carrière werd het voor mij tijd om een fris nieuw hoofdstuk aan mijn leven toe te voegen; een hoofdstuk met meer vrije tijd, sturing op de eigen agenda en met, als het zou kunnen, een mooie liefdesrelatie.

Een Eindman zal ik maar zeggen. Dat was mijn wens.

Ik heb me verdiept in de manieren waarop ik zo’n fijne man zou kunnen tegenkomen. Bij mij past het niet omdat via de ‘swipe-methode’ te doen. Op enig moment hoorde ik Alexia in een podcast bij psychiater Bram Bakker spreken over personal matching, en mijn interesse in haar bureau was gewekt.

We hebben online kennisgemaakt en ik werd voorgesteld aan Personal Matchmaker Tanja. Na een eerste open kennismaking heeft Tanja me op een mooie zonnige dag bezocht. Professioneel en belangstellend hebben we gesproken over relaties, wat werkt, wat niet, over integriteit en kwetsbaarheid en het fijne van een goede relatie en welke rol zij zou kunnen spelen.

Een gesprek met Tanja is een gesprek met een mooi en positief mens met levenservaring, duidelijk een professional op het gebied van (personeels) selectie, mensenkennis én een goed gevoel voor timing, enthousiasmeren en doorvragen.

Tanja heeft een werkelijk prachtige man op mijn pad gebracht, geen zomaar voor de hand liggende match, maar een levensverrijkende ervaring. Dat deed ze mede door haar doortastendheid, timing, een heel goede afstemming op onze persoonlijkheden maar ook met luchtigheid en plezier.

Onze relatie is pril, we doen het rustig aan, investeren in elkaar, het heeft alles in zich voor een lange relatie. Tanja blijft nog even vinger aan de pols houden, staat desgewenst met advies aan de zijlijn en is bijna net zo blij als ikzelf ben.

Dankbare cliënte van Tanja.

Bekijk review
Cliënt Man 61 jaar

Mijn partner en ik willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor Alexia’s werk als matchmaker. Ik heb Alexia ingeschakeld en dankzij haar geweldige werk zijn mijn partner en ik alweer twee jaar dolgelukkig en verliefd.

De persoonlijke aanpak, waarbij Alexia mensen zelf spreekt en goed begrijpt welke personen bij elkaar passen, heeft ons geraakt. Hoewel het in eerste instantie niet lukte met de dames die zich hadden aangemeld, heeft Alexia volhardend gezocht naar de perfecte match.

Alexia heeft mijn partner en mij gesproken om te zien of we echt bij elkaar pasten en uiteindelijk heeft ze de juiste persoon voor mij gevonden. Haar vermogen om diepgaande gesprekken te voeren en te luisteren naar de behoeften en verlangens is bewonderenswaardig. Alexia heeft een intuïtie voor het vinden van de juiste match.

Wij willen Alexia allebei bedanken voor haar toewijding, professionaliteit en betrokkenheid. Het was een goede zet om Alexia in te schakelen als matchmaker. We bevelen haar zeker aan wanneer iemand op zoek is naar zijn ware liefde.

Bekijk review
Cliënte Vrouw 51 jaar

Ik ben bij Alexia terecht gekomen via een vriend die vertelde over haar aanpak welke mij aansprak. Hierbij kijkt zij met name naar de overeenkomsten die mensen hebben qua achtergrond, geschiedenis, interesses. Het intake gesprek was prettig en het profiel dat zij maakte was treffend.

Bij de derde date was het raak! Na zowel de eerste als tweede date hadden we contact en vroeg zij goed door waarom deze kandidaat niet geschikt was. Hiermee verscherpte ze haar zoektocht.

Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb genomen om Alexia voor mij te laten zoeken. Het geeft veel meer rust, minder inspanning en een betere search dan zelf zoeken.

Haar indicatie dat de derde of vierde kandidaat matcht is bewaarheid! ????

Bekijk review
Cliënte Vrouw 47 jaar

Het was spannend om deze stap te zetten en de hulp van Alexia te vragen, maar wat fijn dat ik die stap heb gezet. Met een warm onthaal en oprechte interesse vroeg Alexia alles wat ze nodig heeft om een goed beeld te krijgen van mij en waar ik naar op zoek ben. De spanning veranderde snel ik excitement; zin in wat er komen gaat. Met de zorgzame begeleiding van Alexia werd het opeens zo veel leuker. En uit de matches is gebleken dat Alexia heel goed heeft geluisterd. Ik heb nog niet de liefde gevonden maar ik sta er wel heel positief in!

Bekijk review
Cliënte Vrouw 59 jaar

“Matchmaking”… ik heb een hekel aan het woord. Omdat het het zoveelste Engelstalige woord is van iets wat bovendien denk ik niet kan. Als we een “match” konden “maken” waren er weinig langdurig zoekende alleen-gaanden, alleen-staanden of alleen-liggenden meer …. Klinkt een beetje als “Catch of the day”, heel gevaarlijk, en toch ben ik blij dat ik als klant de hulp van Alexia ingeroepen heb.

Ik denk dat echt open staan voor een (nieuwe) partner, een liefdesrelatie, pas werkt als je zelf een beetje aanvaard hebt wie je (geworden) bent. En als je ten diepste weet wat je met een partner hoopt te delen, wil geven, kan ontvangen en wat niet.

Ik zal geen prima ballerina meer worden, maar muziek zal me altijd doen bewegen, ik heb geen benen als stelten, maar ik kan en wil overal naartoe, mijn goudblonde lokken hebben plaatsgemaakt voor wijze grijze windharen en mijn blauwe ogen zijn nog steeds de speelse meren die niet kunnen jokken.

Op een gegeven moment, na vele jaren zonder partner, na online-daten ook, na verlies en vreugde, na loslaten en opnieuw omhelzen, kwam bij mij het besef dat ons leven niet oneindig is. En dat ik gelukkig de moed nog heb mijn droom van een samen-leven te volgen en daar iets voor te doen. Waarom nu? Geen idee, maar het momentum was er gewoon.

Een partner hopen te mogen begroeten betekent bereid zijn je leven op de schop te nemen. Tijd willen nemen voor het ontwikkelen van nieuwe tradities, nieuwe vrienden en familie ontmoeten. Zijn kinderen, zijn gewoonten, zijn hobbies, zijn lach en zijn trekjes, zijn hele menagerie, ze horen straks ook bij jou. Misschien wel samen gaan wonen op een nieuwe plek. Houden van elkaars onvolkomenheden, want echt: niemand is perfect. En zo maakbaar als het lijkt (leeftijd, uiterlijk, financiën, maatschappelijke carrière, status, intelligentie ….  enz) is het allemaal niet. Vriendinnen en kinderen die aan je verandering moeten wennen… misschien je willen tegenhouden.. ja, het vergt inzet, nieuwsgierigheid, dapperheid. En vooral: vertrouwen in jezelf als liefhebbende persoon.

Als je op dat punt aangekomen bent (en als je het geld voor een “matchmaker” kan missen, ook als er geen “match” gevonden wordt ;), dan kan je de gok wagen. Want: Alexia is niet goedkoop. Dat is trouwens ook een compliment.

Ik heb Alexia mijn vertrouwen geschonken en zij heeft dat in mij uitgesproken. Alleen dan kan een zoekopdracht volgens mij slagen.

Lang verhaal kort: het heeft gewerkt. Alexia heeft mij ontzorgd door “het mannenkaf van het mannenkoren te scheiden”. Heerlijk! En vraag me niet hoe ze het doet, maar de eerste kandidaat op kerstavond was gelijk en wederzijds raak! Kerstengel Alexia met haar rake pijlen.

Mijn Lief en ik zouden elkaar zonder Alexia nooit ontmoet hebben. Is dat niet fantastisch?! Hij las zichzelf in mijn beschrijving van “de ideale man”. En ja, het klopt gewoon. Een heel goed mens. Dat voel ik ook.

We zijn nu een klein jaar verder. Is de missie dan geslaagd? Leefden ze nog lang en gelukkig? Ja, dat hoop ik sowieso, dat lange en gelukkige leven. Of het met of zonder elkaar zal zijn kan niemand voorspellen, maar op dit moment hebben wij de keuze voor elkaar en ons geluk wel gemaakt. En morgen doen we dat vast ook.

We willen allebei dolgraag iets maken van de liefde, wat het gevaar inhoudt dat we dingen willen zien die er niet zijn, en v.v. Maar is dat erg? Zolang het alledaagse leven van ons samen zo veilig, vrij, liefdevol, verrassend en teder is, en zolang hij mij ’s ochtends wekt met de lekkerste koffie en de liefste glimlach van de wereld weet ik dat het goed zit.

Alexia: dankjewel dat je bestaat, dat ook jij gelooft in onze liefde.

En dank dat je ook aan “aftermatch”-zorg doet omdat je wezenlijk in je mensen geïnteresseerd bent.

Ik zou zeggen: nee, garantie krijg je niet maar hardop aan Alexia uiten wie je hoopt te ontmoeten zet volgens mij je (kerst-)lichtje aan. Misschien word ook jij herkend door de lieverd die jou al zo lang hoopt tegen te komen. Geef die kans meer kans: neem contact op met Alexia en vergeet ondertussen niet van elke seconde van je kostbare leven te genieten.

Dagdag, van een heel blij en dankbaar duo!

Bekijk review
Cliënte Vrouw 57 jaar

De eerste date zeker gezellig, maar ik miste de sparkel. Ook voldeed hij niet echt aan mijn verwachtingen. Ik vroeg me af of ik nog wel op een vervolgdate met hem wilde. Alexia adviseerde me juist wel op 2e date te gaan en daar open en neutraal naartoe te gaan.

De 2e date liet door omstandigheden even op zich wachten, maar we hielden contact via WhatsApp en belden een paar keer lang met elkaar. Hij bleek juist wel attent, lief en grappig te zijn. Precies 4 weken na de eerste date gingen we samen uiteten. Die sparkel was niet te missen dit keer. Ik ben zo blij dat ik naar Alexia heb geluisterd, we zijn een mega match!

Bekijk review