Tanja van Hoek

Personal Matchmaker

Personal Matchmaker

Tijdens mijn carrière als manager was ik verantwoordelijk voor winkels, dealers en retailers en was ik eindverantwoordelijke voor 34 vestigingen. Na jaren was het tijd voor een carrière switch en heb ik als praktijkmanager mijn toenmalige echtgenoot bijgestaan om zijn bedrijf uit te breiden van één, naar inmiddels 9 tandartspraktijken.

Na een huwelijk van 40 jaar werd ik echter onverwachts single en moest ik weer gaan daten. Op datingsites zoeken naar de ware liefde bleek een hele klus. Chatten, afspreken, hele leuke momenten, maar ook momenten waarin je denkt: wat ben ik aan het doen??…… Dit is zonde van mijn tijd. Maar vooral: waar vind ik iemand van mijn eigen niveau waar ik mooie gesprekken mee kan hebben en mee kan sparren? Die net zo in het leven staat als ik? Als snel kwam ik uit bij Alexia Robbemont. De matchmaker voor geslaagde ondernemers.

Met mijn mensenkennis, ervaringen uit het verleden en grote netwerk, versterk ik het team Personal Matchmakers van Quality Partner Search International. Want alleen is het leven al mooi, maar met de ware liefde is het leven nog veel mooier.

 

Mail Tanja