Tanja van Hoek

Personal Matchmaker

Personal Matchmaker

Aangenaam!

Ik ben Tanja van Hoek, 58 jaar en woon in het prachtige Noord-Hollandse dorp Bergen.

Mijn carrière is begonnen bij Olivetti in Leiden. Eerst als consulente en vervolgens in de sales over de vloer bij de grootste bedrijven van Nederland. Als manager was ik verantwoordelijk voor de Olivetti winkels, de dealers en de retailers. Met mijn toenmalige bazen maakte ik de overstap naar Commedor, om vervolgens met elkaar de ESCOM winkels op te zetten. Ik werd aangesteld als de eindverantwoordelijke voor de 34 Nederlandse vestigingen.

Na op hoog niveau te hebben onderhandeld en vele personeelsleden te hebben aangestuurd, heb ik opnieuw een carrière switch gemaakt en heb ik in de functie van praktijkmanager mijn toenmalige echtgenoot bijgestaan om zijn bedrijf uit te breiden van één, naar een keten van inmiddels 9 tandartspraktijken.

Na het grootbrengen van 3 prachtige kinderen, een fulltime baan en een huwelijk van 40 jaar werd ik echter onlangs onverwachts single en moest opeens weer gaan daten.

Op datingsites zoeken naar de ware liefde bleek een hele klus. Chatten, afspreken, hele leuke momenten, maar ook momenten waarin je denkt: wat ben ik aan het doen??…… Dit is zonde van mijn tijd. Maar vooral: waar vind ik iemand van mijn eigen niveau waar ik mooie gesprekken mee kan hebben en mee kan sparren? Die net zo in het leven staat als ik? Als snel kwam ik uit bij Alexia Robbemont. De matchmaker voor geslaagde ondernemers.

Met mijn mensenkennis, ervaringen uit het verleden en grote netwerk, wilde ik Alexia helpen haar bedrijf te versterken.

Want alleen is het leven al mooi, maar met de ware liefde is het leven nog veel mooier.

Nu ben ik de matchmaker van Noord-Holland en zou ik jou heel graag willen ontmoeten om samen op zoek te gaan naar de ware liefde voor jou.

Mail Tanja