Opgewekte, charmante en lieve vrouw zoekt energieke en karaktervolle man

IK:

Als het even kan, ben ik buiten te vinden. ’s Morgens na de krant en een kop koffie is het eerst tijd voor de hond, en daarna ga ik graag de tuin in. Een beetje rond rommelen in de moestuin, alvast wat kruiden knippen voor ’s avonds. Echt zo’n zen moment dat me lief is.

Wie weet ga ik daarna de stad in om wat lekkere dingen te kopen waar ik die avond wat moois van maak als er vrienden of kinderen komen eten. Ik hou van mooi gedekte tafels, lange avonden met mooie gesprekken en veel gelach.

Of ik spreek af met een vriendin voor een kop koffie of een lunch, fijn om dan bij te praten. Zo af en toe neem ik een golfles, iets waar ik onlangs mee begonnen ben. En is het minder goed weer, dan ligt er altijd wel een boek op me te wachten. Vaak iets over persoonlijke ontwikkeling of een waargebeurd verhaal. Heerlijk om in weg te dromen. Een andere keer doe ik wat fitnessoefeningen of ik ga een eind wandelen. Ik bof dat ik in een prachtige omgeving woon.

Mijn drie zoons zijn al uitgevlogen. Met alle drie is het fijn kletsen, ik ben er trots op hoe ze zijn uitgegroeid tot volwassenen met een eigen leven.  Op mijn werk kan ik mijn creativiteit helemaal de vrije loop laten. Mijn bedrijf in de interieurbranche past goed bij me, ik ga elke dag met plezier aan de slag. Ondertussen heb ik een fijn team aan het werk waardoor ik genoeg ruimte over houd voor een fijn privéleven.  Voor al die andere dingen die ik ook leuk vind naast mijn werk. Naar het theater, of een live concert van Sting of Coldplay, ik ben al snel voor zoiets te vinden. Ook een avond op de bank met een mooie film of serie is aan mij besteed.

Reizen vind ik fijn, ik heb dan ook al veel van de wereld kunnen zien. Vaak zoek ik wel iets op aan het water, zwemmen, varen. Ik zou graag nog eens naar Zuid-Afrika of Japan willen, voor de prachtige natuur en de boeiende cultuur. Wat dat betreft ben ik nog lang niet uitgekeken.

JIJ:

Jij hebt het wel naar je zin zo. Op je werk zit je op je plek, al ben je misschien al wat aan het afbouwen om meer tijd te hebben voor je hobby’s en interesses. Op een vrije dag kun je het er ook gewoon van nemen met de zaterdagbijlagen van de krant, een film of documentaire, of je pakt een klus op in of om het huis. Met een vriend een rondje sporten, of een avond theater of bioscoop, je vermaakt je. Met je eventuele kinderen trek je er graag op uit, ze weten je te vinden voor een luisterend oor of je praktische hulp.

WIJ:

In het weekend kruipen we ’s morgens we eerst nog tegen elkaar aan in ons warme bed, en gooien dan een muntje op wie eruit mag om koffie te zetten. Daarna zien we wel wat we die dag gaan doen. Een wandeling, een lunch in de stad, of we blijven thuis en hebben genoeg aan een boek, de bank en elkaar. Als jij hebt afgesproken met een vriend, lees ik mijn boek uit of werk wat interieurideeën uit. ’s Avonds schenken we wat in en kletsen bij. Misschien maken we dan plannen voor een weekendje weg of een langere reis, van het idee worden we al blij. Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?

 

64 jr (maar lijkt veel jonger!) – Noord-Holland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.