Sportieve, internationale vrouw zoekt stabiele en stevige kerel

 

Hallo daar,

De man die ik graag wil ontmoeten is die ene stevige kerel die tegen me op kan kijken, niet alleen in lengte, maar ook in kracht en stabiliteit.

Vertrouwen en respect zijn voor mij van onschatbare waarde, en ik zoek een partner die deze waarden net zo hoog in het vaandel heeft.

Het maakt niet uit of je van buitenlands komaf bent; ik ben zelf ook internationaal georiënteerd.

Ik waardeer iemand die houdt van gezelligheid en gastvrij is.

Sportiviteit speelt een rol in mijn leven (liefde voor hockey is leuk, maar geen must), dus het zou geweldig zijn als je begrijpt dat sport voor mij belangrijk is.

Wat ik wil voelen? Humor, lachen, geborgenheid en het gevoel van partnerschap zijn voor mij essentieel in een relatie. Ik hoop iemand te vinden die deze gevoelens met mij kan delen.

Heb je kinderen? Helemaal prima; in feite is het een welkome toevoeging. Samen een harmonieus gezinsleven opbouwen zou fantastisch zijn.

Mijn motto: niet gelijk opgeven. Ik ben hiermee opgegroeid en wat ik ook doorgeef aan mijn kinderen.

Als het gaat over reizen is Quito stil blijven staan in de tijd. Japanse cultuur boeit mij maar ook de stad Bergen in Noorwegen, de Fjorden, ongerepte natuur, Noorderlicht, Valencia, Spaanse cultuur of een Franse camping.

Ik kan mij verliezen in een boek of film (lachen en huilen).

Als jij die sterke, georganiseerde kerel bent die vertrouwen en respect hoog in het vaandel heeft staan, die houdt van gezelligheid en begrijpt dat sport een belangrijk onderdeel van ons leven is, dan kijk ik ernaar uit om meer over jou te weten te komen.

42 jr – Randstad

 

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/