Ontmoet een op en top vrouwelijke vrouw die op zoek is naar een sportieve man (55-62) die jong van geest is!

Mijn cliënte straalt dynamiek uit, met een elegante maar ook speelse kant. Ze is natuurlijk en open, met een positieve uitstraling die direct opvalt. Met haar lange donkerbruine haren, slanke postuur en verzorgd uiterlijk is ze een mooie vrouw om te zien.

Na haar studie heeft ze verschillende leidinggevende posities bekleed. Haar rol als bestuurder bij een non-profitorganisatie is een essentieel onderdeel van haar leven.

Ze is een liefdevolle moeder van twee uitwonende kinderen, toegankelijk en gezelschapsgericht. Haar interesses variëren van golfen, salsa dansen en wandelen tot klimmen en skiën, maar gezien haar maatschappelijke functie niet altijd goed in te vullen.

De ideale partner voor haar is jeugdig, dynamisch en nog steeds actief in het zakelijke leven (55-62 jaar). Ze waardeert een brede interesse, ondernemerschap en vastberadenheid. Een actieve, sportieve man met humor, die goed in contact staat met zijn gevoelens en communicatief vaardig is. Afstand is geen probleem; waar hij ook woont, in Nederland of daarbuiten, laat van je horen!

Ben jij die charmante, lange man die haar wereld compleet maakt? Wacht niet langer en laten we ontdekken of jullie een perfecte match zijn!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.