Elegante, vrouwelijke vrouw zoekt lieve, ondernemende en betrouwbare man

Mijn cliënte is een elegante, vrouwelijke, slanke, aantrekkelijke en warme vrouw. Positief ingesteld (haar glas is altijd half vol), vrolijk, eerlijk, doorzettingsvermogen, sociaal, zorgzaam, open-minded. Energiek, daadkrachtig.

Ruim 20 jaar werkzaam geweest in de (jeugd) hulpverlening en kinder- en jeugdpsychiatrie. Na carrière switch opgeleid tot MfN Registermediator en eigen praktijk opgericht, waarin ze gemiddeld nog één dag per week werkzaam is.

Komt uit een ondernemersgezin. Kijkt terug op een heerlijke, warme en gelukkige jeugd. Twee volwassen dochters. Fijne en goede langdurige relatie/huwelijk gehad van ruim 30 jaar. Sinds vier jaar weduwe.

Houdt van wandelen en jachttraining met haar honden. Trainen met een personal trainer. Yoga. Koken. Uit eten. Borrelen met vrienden en vriendinnen. Theater. Bioscoop. Museum/tentoonstelling. Varen met sloep. Zeilen.

Favoriete steden & vakantiebestemmingen: Parijs, Rome en Maastricht. Azië, Portugal en Spanje. Maar altijd geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe steden en nieuwe landen.

Ze gelooft in de Liefde. Ze heeft een grote liefde mogen ervaren maar heeft de overtuiging dat je meerdere liefdes in je leven kan ervaren. Ze is op zoek naar een partner met wie ze zowel een geestelijke als fysieke aantrekkingskracht ervaart.

Ze gelooft niet zozeer in lijstjes met kenmerken. Aantrekkingskracht is er wel of niet en laat zich moeilijk omschrijven. Om toch een beetje duiding te geven wat vindt ze belangrijk; Humor. Eerlijk. Familieman. Levensgenieter. Sterke persoonlijkheid. Gepassioneerd. Gesprekspartner. Onderhoudend en ondernemend. Sociaal, geïnteresseerd in anderen. Zelfverzekerd. Maar bovenal Lief en in staat om lief te hebben!!

Spreekt dit profiel jou aan? Reageer dan snel!

54 jr – 1.76 m

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.