Wil jij deze aimabele en gepassioneerde man leren kennen?

Maak kennis met hem, een man die vriendelijkheid en passie in zich verenigt, waar rust hand in hand gaat met zijn positieve en energieke persoonlijkheid. Hij is die man met brede schouders, betrouwbaar, loyaal, gedreven, stabiel maar hij kan zich ook kwetsbaar opstellen.

Toegankelijk, gastvrij, flexibel, sociaal, empathisch – hij durft op zijn gevoel af te gaan. Stedentrips naar Rome, Parijs en ook Amsterdam vindt hij geweldig, maar de natuur heeft zijn hart nog meer veroverd.

Als familieman is hij trots op zijn drie volwassen kinderen en koestert hij zijn hechte vriendenkring. Zijn interesses variëren van watersport, golf en tennis tot wandelen met zijn hond. Hij omarmt zowel gezelligheid en een ontspannen sfeer als inspanning en uitdaging.

Samen koken en een film bij de open haard, dat zijn bijvoorbeeld momenten waar hij van geniet. “Durf te leven” is niet alleen een quote voor hem; het is een levensfilosofie die hem typeert.

Momenteel nog werkzaam als interim bestuurder, maar hij is langzaam aan het afbouwen met de intentie om over twee à drie jaar te stoppen met werken.

De vrouw die bij hem past is niet alleen aantrekkelijk aan de buitenkant, maar straalt ook innerlijke schoonheid uit. Ze is positief, zelfstandig, ondernemend en zoekt een connectie gebaseerd op wederzijdse toewijding en vertrouwen. HBO/WO-opleidingsniveau. Ze neemt tijd voor zichzelf, haar kinderen, en bewust ook voor hen samen. Ze weet te verrassen met positieve energie en heeft interessant werk, boeiende hobby’s of gepassioneerde bezigheden.

1.87 m – Noord-Holland.

Ben jij die vrouw? Reageer dan snel en wie weet hebben jullie een mooie toekomst samen!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.