Té lief, bestaat dat ook nog?

Er is niets mis met lief zijn. Het zou fantastisch zijn als de wereld uit alleen maar lieve mensen zou bestaan. Maar alles waar té voor staat is niet goed. Dat geldt ook voor té lief zijn.

Onze Personal Matchmakers beantwoorden graag de vraag, wat willen vrouwen nu eigenlijk?

 Wat willen vrouwen nu eigenlijk?

Laten we vooropstellen dat vrouwen hierin niet eens zoveel van mannen verschillen. Qua aantrekkelijkheid vallen zowel mannen als vrouwen op een sterke positieve persoonlijkheid. Zeker als ze ook nog eens empathisch blijken te zijn. Dát is nou precies waar het bij té lieve mannen vaak aan ontbreekt. Ze zijn te meegaand in liefdesrelaties wat over komt als saai en alsof ze geen grenzen durven te stellen. Gevoelsmatig lijkt het dan alsof ze hun mannetje niet staan.

 

Een lieve loyale man, met tegengas
“Je bent te lief”, of “Ik heb meer tegengas nodig” zijn clichématige uitspraken om aan te geven dat er geen tweede of derde date meer volgt na een eerste kennismaking met een te lieve man. Het zijn uitspraken waarbij je je afvraagt wat de werkelijke boodschap is. Is het een verkapte manier om te zeggen dat je niet aantrekkelijk genoeg bent of dat ze liever een ‘foute man’’ zouden willen. Uit jarenlange ervaring weten we dat zowel mannen als vrouwen een gelijkwaardige partner zoeken met ieder zijn eigen inbreng.


Die initiatief toont

Vrouwen willen een man die initiatief neemt, stimuleert in plaats van frustreert, weet wat hij wil en die tegelijkertijd bescheiden kan zijn. Eén van de meest aantrekkelijke aspecten van een man is dat hij staat voor wat hij vindt en doet wat hij zegt. Dan wordt de conclusie:

 

‘’Die man heeft geen tegengas nodig, die geeft voldoende gas om samen mooie avonturen te beleven’’