Wil jij trots zijn op je vrouw? Dan is deze prachtige vrouw iets voor jou……

Ze is echt heel mooi van binnen en van buiten. Ze is werkelijk een beauty om te zien. Knap, dik haar, echt en oprecht. Ook van binnen is dit een bijzonder mooie vrouw. Ze is lief, hartelijk, zeer verzorgend, maar ook heel intelligent.

Ze heeft een goede baan als directeur/bestuurder, hoewel ze het iets rustiger aan wil gaan doen. Als de ware op haar pad komt, gaat ze meer kiezen voor haarzelf en wil ze minder gaan werken.

Met twee dochters, een zoon en kleinkinderen vormt ze een warm gezin. Ze heeft een vaste vriendenkring en is dan ook heel gastvrij voor iedereen. Ze kookt graag en vooral voor grote groepen. Ze geniet ervan om de tafel mooi te dekken en naar de markt te gaan om goede producten uit te zoeken. Ze heeft zelfs voor haar plezier haar horeca papieren gehaald. Want wat ze doet, doet ze goed.

Als je bij deze bij bijzondere vrouw thuis komt, dan kom je binnen in luxe. Ze woont in een prachtige vrijstaande klassieke villa. Binnen is het sfeervol ingericht. De hapjes en drankjes zijn tot in de puntjes verzorgd. Net als deze dame zelf. Ze kan zich namelijk buitengewoon goed chique sportief kleden. Een man is oprecht trots om naast haar te lopen. Nonchalant gaat ze af en toe door haar dikke haarbos met haar handen…

Haar passie is beeldhouwen en keramieken, ze doet aan sport, ze gaat graag naar musea en theater en ze is bovenal erg geïnteresseerd in muziek.

Het is een power vrouw. Zakelijk heeft ze het enorm goed gedaan en privé was zij altijd de kostwinner. Ze heeft destijds bedrijfskunde in Rotterdam gestudeerd.

Haar top drie steden zijn: Parijs, Marseille en Rome. Haar top drie vakantielanden zijn: Italië, de waddeneilanden en Frankrijk. Haar vakanties zijn zeer gevarieerd: van een yoga retreat tot kamperen in een luxe kamper of een mooi hotel. Maar dan ook echt een mooi hotel. Massale hotels heeft ze niets mee.

Haar partnerwensen zijn:

Een gesprekspartner, ontwikkeld, humor, verzorgd met stijl.

Ondernemend, brede belangstelling, ook cultureel.

Lief, gezellig, attent en hartelijk, empathisch en iemand die kan reflecteren.

Een muziekliefhebber is een absolute pré.

Een eigen leven/passie hebben, kan heel goed naast elkaar bestaan.

Waar vind je een vrouw die eigenlijk alles heeft: ze is beeldschoon, warm van binnen en van buiten, ze is een zakenvrouw en toch heel gezellig en gastvrij. Wij hebben haar gevonden. Het is geen vrouw om op een datingsite te gaan en daarom is ze naar ons  toegekomen. Ze werkt hard, maar wil nu tijd voor haarzelf vrij maken en daarom is ze nu op zoek naar de enige ware…..

 

64 jaar – midden Nederland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.