Wil je kennismaken met deze verfijnde en intrigerende vrouw?

Ze is een boeiende verschijning; elegant, artistiek, petite, charismatisch, en haar stem klinkt als muziek voor je oren. Je blijft naar haar kijken en luisteren.

 

Verder is ze authentiek, betrouwbaar, creatief, eerlijk, gepassioneerd, humoristisch, optimistisch, oprecht en scherpzinnig.

 

Werkt als bestuurder bij grote culturele organisatie en studeerde kunst- en mediamanagement. Komt uit een kunstzinnig intellectueel milieu. Gelukkige en zorgeloze jeugd. Trotse moeder van uitwonende zoon. Haar vriendenkring is divers, zowel binnen als buiten de culturele sector.

 

Ze heeft een passie voor dans en koestert ook interesse in wandelen, lezen, museumbezoeken, voorstellingen, architectuur, uit eten gaan en heeft plannen om weer te gaan paardrijden. Ze houdt van het creëren van een warme en serene sfeer in huis, met oog voor detail in styling en bloemen. Luxe lifestyle maar niet op een alledaagse manier. Luxe is voor haar kwaliteit en geen vorm van status. Volkskrant. FD. Heeft rust en ruimte nodig om op te laden, maar wordt ook gelukkig van ‘show time’. Ze zoekt altijd naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Woont in een stijlvol en duurzaam huis in een prachtige omgeving.

 

Ze heeft twee grote liefdes gekend en staat open voor een nieuwe, diepe verbinding. Small talk is niet haar ding; ze gaat liever de diepte in. De man die bij haar past heeft een stevige persoonlijkheid, is intelligent, beschouwend, waardeert kunst. Levensgenieter (van stil tot uitbundig), slimme humor. Kan verrassen, gevoel voor taal, jeugdige geest met een volwassen wijsheid. Samen de krant lezen, buiten de deur ontbijten, genieten van een nieuwe stad of de van de natuur en van elkaars eigenheid en diepgang.

 

 

Waar je woont doet er niet toe. Ware liefde kent geen afstand.

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.