Veelzijdig, creatief, liefdevol, analytisch, speels en omarmt zo haar sensualiteit. Wie wil deze vrouw niet…..

Ze is 69 jaar, 177 cm lang en ze woont in een gebied waar ecologie, creativiteit en ondernemerschap belangrijke waarden zijn.

We hebben het over een liefdevolle mooie vrouw, maar ook stoer met lef die keuzes durft te maken

Deze blonde vrouw is werkelijk prachtig om te zien. Niet alleen van buiten met haar mooie vrouwelijke rondingen, maar ook van binnen Ze is waanzinnig intelligent, veelzijdig, warm, hartelijk en zacht.

Haar lifestyle is basic. Ze fietst en wandelt, maar dansen op hoge hakken is haar specialiteit; ze danst de Argentijnse Tango. Hierdoor heeft ze ook veel gereisd.

Ze is een wereldburger, breed georiënteerd. Zo is ze veel in Zuid Amerika geweest, maar ze is ook gek op stedentrips en de Waddeneilanden.

Haar karakter eigenschappen zijn: veelzijdigheid, creatief, liefdevol en analytisch. Ze volgt haar hart. Ze heeft zichzelf nu uitgebalanceerd. Ze is heel speels (grapjes, gekke gedichtjes schrijven, plagen, leuke invallen) en omarmt zo haar sensualiteit. Ze is omgeven door een zekere lichtheid zonder oppervlakkig te zijn, integendeel want een goede analyse maakt haar blij en een dialoog met diepte zal ze niet uit de weg gaan.

Anderen noemen haar creatief, uitgesproken, verrassend en je weet snel wat je er aan hebt. Haar zoon noemt haar een kleurrijke engel.

Ze woont in het gebied waar ze zelf ook projectontwikkelaar is. Wonen met aandacht voor elkaar en zorg voor de natuur. Dat zijn waardes die ze met elkaar delen.

Haar partnerwensen en wat ze zou willen voelen zijn:
– Een man die zoveel man is dat zij daar de vrouw bij kan zijn.
– Het liefst een lange man (boven de 180 cm).
– Echt een man die naast haar staat.
– Hij is reflectief en heeft zelfkennis. Breed georiënteerd en belezen.
– Een man die graag een team vormt, maar ook op zichzelf kan zijn.
– Ze hoeft niet meer zoveel in het leven. Wat belangrijk is, is verbinden. Daar moet je kwetsbaar voor zijn en zacht.

Wil jij met deze prachtige, pure, zeer vrouwelijke, intelligente, mooie dame daten? Stuur ons dan een mail of bel naar Tanja van Hoek 06-41950088.

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.