Stralende, liefdevolle en warme vrouw zoekt een actieve en vlotte man.

Ze straalt en heeft een levenslustige instelling en denkt positief. Ze is een echt mensenmens en geniet ervan actief te zijn en het leven ten volle te ervaren. Ze is gevoelig en empathisch van nature. Ze is moeder, ondernemer en academisch opgeleid.

Ze vindt veel dingen leuk: van zingen in een popkoor tot genieten van gezellige kampvuurtjes, van brainstormen over bedrijfsplannen tot het bijwonen van lezingen, theatershows en bioscoopbezoeken. Ze houdt van muziek, wandelen met haar hondje, feestjes en reizen. Fietsen door de straten van Londen en het bezoeken van voorstellingen in de Royal Albert Hall, samen met haar moeder naar kringloopwinkels en tijd doorbrengen met vriendinnen in Noorwegen en Engeland geven haar veel voldoening. Bovendien zou ze het leuk vinden om het golfen weer op te pakken. Ze stoft graag haar golfclubs af om samen met jou de golfbaan op te gaan 😉.

Ze heeft al heel wat van de wereld mogen ontdekken. In de zomer trekt ze er regelmatig op uit met haar vintage camper bijvoorbeeld naar Scandinavië of Engeland. Ze wordt aangetrokken door steden zoals het bruisende Londen, het levendige Sydney en het sfeervolle Stockholm, maar de adembenemende landschappen van Schotland en Noorwegen hebben een speciaal plekje in haar hart. Ze heeft een sterke affiniteit met natuur en het buitenleven. Ze houdt ervan om dagen zonder strakke planning te laten verlopen, zodat activiteiten spontaan kunnen ontvouwen.

De ideale match voor haar is een actieve, vlotte man en een snelle denker. Of je nu aan het werk bent of niet, het is voor haar belangrijk dat jullie beiden eigen bezigheden hebben en kunnen genieten van een leuke actieve vriendenkring. Hij heeft een slank postuur, barst van de energie en is fysiek ingesteld.

Als je een connectie voelt en je jezelf ziet als haar ideale match, aarzel dan niet om te reageren. Misschien wacht er wel een schitterende toekomst op jullie!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/