Stoere en vlotte man zoekt dynamische en positieve vrouw

Veelzijdig, positief, ad rem, spontaan, gastvrij, zorgzaam, relaxed, resultaatgericht maar daardoor af en toe ook wat ongeduldig. Hij houdt van humor maar ook van goede gesprekken. Ondernemer en Adviseur. Erg creatief, verbindend en communicatief. Goed in improviseren (hij bouwt een brug terwijl hij erover heen loopt ????).

Sportief: hardlopen, sportschool en (voorheen) ijshockey. Luistert graag naar (live) muziek. Houdt van reizen en al veel van de wereld gezien, maar nog lang niet klaar met reizen. Goede band met zijn twee uitwonende kinderen die in het oosten van het land wonen.

De vrouw die bij hem past is iemand van uitersten; ze heeft een sterk karakter maar ook een lieve kant. Zij heeft haar eigen leven (werk en vrienden), maar vindt samen ook heel fijn en belangrijk. Ondernemend en samen op de bank is ook goed en voelt vertrouwd. Ze heeft humor en jullie kunnen samen lachen en je kan tegen zijn plagen maar teast hem ook. Op deze vrouw zou hij graag verliefd willen worden, zijn best voor haar doen en haar verrassen. Samen dromen en die ook werkelijkheid laten worden.

 

58 jaar, Amsterdam

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/