Stijlvolle, gepassioneerde vrouw zoekt vrolijke, sociale man

Mijn cliënte is open, sensitief, nuchter, vrouwelijk, stijlvol en lang (1.83 m). Ze straalt warmte uit en is zorgzaam, lief en oprecht geïnteresseerd in anderen. Haar benadering is pragmatisch en ze is geanimeerd en optimistisch. Ze beschikt over een perfecte balans tussen IQ en EQ. Ze heeft een natuurlijke gave voor verbinding en is sociaal en communicatief sterk. Haar toegankelijke en enthousiaste karakter maakt haar easy-going.

 

Het is fijn om in haar gezelschap te zijn. Of je nu met uit eten gaat, een borrel drinkt  of gewoon gezellig samen thuis te zijn. Met haar is het altijd gezellig. Haar huis is altijd gevuld met bloemen. Ze is gastvrij en houdt van koken. Is vrouwelijk en smaakvol gekleed.

 

Ze hecht waarde aan een gezonde levensstijl. Ze heeft een brede muzieksmaak; van concerten tot festivals. Haar interesses zijn zeilen (met vrienden), fitness, yoga, musea en (klassieke) literatuur. Ze verdiept zich graag in psychoanalyse en psychologie. Ze heeft een warm sociaal netwerk, maar is geen type voor groepjes. De verbindende factor binnen haar vriendenkring is ‘niet oordelend’.

 

Ze woont in Amsterdam en is opgegroeid in Brabant, waar ze een liefdevolle en gelukkige jeugd heeft gehad. Moeder van twee kinderen en bekleedt een bestuursfunctie in de financiële sector. WO opgeleid. Drukke baan. Succesvol en veel bereikt, maar altijd met beide benen op de grond gebleven. Ambitieus en heeft de sterke wens om het verschil te maken.

 

Wat betreft haar partnerwensen zoekt ze een authentieke, vrolijke man met stevige persoonlijkheid. Fijn als hij langer is dan 1.90 m. Samen volop van het leven genieten. Ook een eigen leven. Leuk om nieuwe dingen te verkennen zoals reizen landen en culturen.

 

Spreekt haar profiel je aan? Reageer dan snel!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.