Sprankelende vrouw zoekt ondernemende man om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Superleuke en lieve vrouw! Vrolijk, warm en vrouwelijk. Stralende lach, sprekende ogen en lang bruin haar. Vrouwelijk en modern gekleed.

Internationale topfunctie. Reist veel en graag over de hele wereld. Geeft regelmatig gastcolleges op verschillende Hogescholen en Academies en begeleidt jonge mensen uit het vak.

Opgegroeid in Amsterdam in een warme ondernemersfamilie. Familie is belangrijk voor haar. Warm, loyaal, vertrouwen, humor, relativeringsvermogen. Oprechtheid, gezelligheid, wars van poeha, staat heel positief en blij in het leven en denkt in oplossingen.

Ze heeft een brede muzieksmaak; van festivals tot klassieke muziek. Ze wandelt, fietst en sport om in shape te blijven. Houdt van uit eten en zelf koken en lang en gezellig tafelen. Afspreken met vrienden en vriendinnen. Lange en hechte vriendschappen. Interesse in kunst en cultuur. Concertgebouw. Museum/tentoonstelling.

Haar favoriete steden & vakantiebestemmingen: Rome, New York, Madrid, Berlijn en San Francisco. Argentinië, Amerika en heerlijke spa/wellness locaties.

Op zoek naar een sprankelende partner? Deze ondernemende vrouw straalt van levenslust en is klaar om samen met een gelijkgestemde man onvergetelijke herinneringen te creëren. Laat je betoveren door haar sprankelende persoonlijkheid. Ben jij de dito man die haar hart kan veroveren? Sluit je aan bij deze dynamische reis van het leven en laat de magie beginnen.

 

58 jaar 1.73m – Noord-Holland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/