Sprankelende, slimme en bèta-onderlegde dame zoekt aanstekelijk geestige man.

Wetenschappelijk met “handigheid”.

Snelle, associatieve, denker en spreker, vrolijk en enthousiast.

Intelligent, creatief, verbindend. Stabiele persoonlijkheid, krachtig en lief.

Overwoog het conservatorium maar het werd specialist (WO) in de zorg. Na bijna 30 jaar hard werken in haar maatschap heeft zij nu nieuwe werkzaamheden waarbij zij haar beschouwende en relativerende eigenschappen meer en meer omhelst.

Komt uit een warm artsen-nest. Groot gezin. Authentieke en onafhankelijke mensen.

Lid of voorzitter van een paar “clubjes”, koestert haar trouwe vriendschappen. Trots op haar kinderen die als vers-afgestudeerden staan te trappelen hun kennis te kunnen inzetten om de wereld gezond, veilig en leefbaar te houden.

Zij fietst, wandelt, leest, fotografeert, heeft geschaatst in Zweden, bezeilde de kustwateren van Noorwegen, hoopt in 2021 naar Spitsbergen te reizen. Afgelegen gebieden intrigeren haar. Houdt ook erg van warmte; Lissabon (fado), Venezie, Parijs, Vlieland. Passend gekleed naar de gelegenheid. Van slechts Chanel tot complete outdoor, chique of klassiek en (“best veel”) jurkjes. Die staan haar trouwens uitstekend.

De man die zij hoopt te ontmoeten is iemand die zijn bezigheden net als zij met hart en ziel uitoefent maar zich ook realiseert dat je als mens zoveel meer dan je vak “bent”. Bijvoorbeeld die bevlogen academicus en/of de ondernemer, die haar intellectueel uitdaagt, twinkelt en trots op haar is en zij op hem. Zorgzaam voor zijn naasten, team, en familie. De man met wie zij letterlijk en figuurlijk stappen hoopt te zetten.

Een man met een innemende (glim-)lach. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Samen vol energie en nieuwe plannen. En ook: elkaar tot “niksen” stimuleren. Een integer man aan wie je niet direct ziet hoe succesvol hij is omdat hij, bescheiden van karakter, als vanzelf vaart op zijn zuiver ethisch kompas. Niet per se gelijk, wel gelijkwaardig. Beduusd ontdekkend, steeds meer benieuwd naar elkaar, hij is welkom… ad infinitum.

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/