Sprankelende, gepassioneerde, positieve en vrouwelijke vrouw zoekt reislustige en galante man

Wat een heerlijke, innemende en aantrekkelijke vrouw! Met haar aan je zijde als man, kun je niet anders dan je buitengewoon trots en gelukkig voelen. Powervrouw, liefdevolle moeder van twee uitwonende kinderen en een mooi mens, van binnen en van buiten. Met  haar lange bruine haar, sprekende bruine ogen en energie is ze een opvallende verschijning. Altijd stijlvol en vrouwelijk gekleed.

Analytisch, vrolijk, vergevingsgezind, openhartig, discreet, gastvrij, betrouwbaar, lief, IQ en EQ. Internationale achtergrond. WO. Werkt (nog) omdat ze het leuk vindt. Houdt zowel van rust als van dynamiek. Van het bijwonen van Formule 1 races tot heerlijk genieten van een wandeling in stilte. Is ook graag op het water.

Ze heeft haar leven goed op de rit en kijkt uit naar een relatie met een man met wie ze echt verbinding kan maken. Een intelligente, sportieve en verzorgde man. Ondernemend van geest, humor, goede manieren, beschaafd en rijk EQ. Samen lachen, reizen, lekker eten en genieten van stilte en van elkaar. Zijn kinderen en familie zijn natuurlijk ook meer dan welkom!

Spreekt dit je aan en werk je niet (meer) 24/7, weet je wat belangrijk is in het leven en heb je de tijd en ruimte om samen met deze bijzondere vrouw van het leven te genieten?

Reageer dan snel op dit profiel en wie weet zijn jullie de perfecte match!

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.