Sprankelende en aantrekkelijke vrouw zoekt spontane en sportieve man

Mijn cliënte is een hele open, spontane, slanke en vrouwelijke vrouw. Snelle denkster met daadkracht. Ze praat makkelijk en heeft oprechte belangstelling voor de ander. Heeft een leuke, internationale en uitdagende positie, die haar veel voldoening geeft. WO. Sport is voor haar een uitlaatklep om zich te ontspannen en het geeft haar positieve energie. Ze doet aan kick boksen, hardlopen en cross fit. En bij mooi weer kun je haar op de golfbaan vinden.

Ze heeft een mooi, slank figuur en een knap gezicht met prachtig stralende ogen en een grote bos donkere krullen. Ze kan genieten van ‘haar’ stad Amsterdam, maar houdt ook van rust en de natuur.

Heeft haar leven goed voor elkaar met een hele lieve familie en een fijn sociaal leven. Mist alleen nog die ene leuke man, met wie ze kan lachen, reizen, gezellige dingen samen doen en die net als zij een kinderwens heeft. Met wie ze zich kan settelen en in de toekomst een gezin stichten. Hij is ondernemend, slim, ambitieus, daadkrachtig, sportief en energie. Heeft gevoel voor humor en ook een beetje gekke kant ;-). Jullie hebben samen veel lol, maar kunnen ook diepgaande gesprekken voeren en alles met elkaar bespreken. Hij weet wat hij wilt, kan goed communiceren en heeft zelfreflectie. Staat open voor een kinderwens. Zijn eventuele kind(eren) zijn meer dan welkom.

Waar hij woont is niet echt belangrijk, alhoewel een plek op redelijke reisafstand van Amsterdam fijn zou zijn… maar uiteindelijk overbruggen jullie samen de reisafstand.

Ben jij die man? Reageer dan snel. Ze kijkt ernaar uit om jou te ontmoeten!

 

37 jaar – Amsterdam

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/