Rustige vrouw met diepgang zoekt soulmate om samen van het leven te genieten

 

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een goede observeerder; ik ben niet iemand die snel op de voorgrond treedt, maar achter die kalme buitenkant schuilt een wereld van diepgang.

Na een studie PABO, Psychologie in Tilburg gestudeerd om de switch te maken naar orthopedagogiek. Nu management voor scholen. Werken is nog te leuk om ermee te stoppen.

In de juiste setting ben ik zeker te porren voor een goed feestje, hoewel ik in eerste instantie misschien een beetje de kat uit de boom kijk. Het kost me wat tijd om mijn ware zelf te laten zien, maar als je me eenmaal leert kennen, zul je ontdekken dat ik een warm, aangenaam persoon ben. Een goede gesprekspartner met eigenschappen als vriendelijk en zorgzaamheid.

Voor mijn werk heb ik een leidinggevende positie maar privé schuilt echter ook een gevoelige kant. Als iemand me raakt, kan ik emotioneel worden. Ik ben gezellig en flexibel, maar heb ook mijn zelfstandigheid hoog in het vaandel staan.

Ik wil graag kennismaken met iemand die de tijd neemt om mij te leren kennen, iemand die net als ik hou van diepgaande connecties en de waarde ziet in de kleine momenten van het leven.

“Soul” moet er zijn, aan een half woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen.

Rust kenmerkt niet alleen mijn karakter maar is ook iets wat ik waardeer in een relatie. We moeten openstaan voor elkaar, goed kunnen luisteren en genieten van gezelligheid en warmte. Ik zoek naar genegenheid, een maatje, en een gesprekspartner.

Fatsoen en beschaving zijn voor mij vanzelfsprekend; ik geloof in respectvolle communicatie en wederzijds begrip.

Als je denkt dat wij een klik zouden kunnen hebben, aarzel dan niet om te reageren. Laten we samen ontdekken wat het leven nog voor ons in petto heeft. 

67 jr (maar jong van geest). Noord-Holland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/