Reislustige en sportieve dame zoekt slimme man met humor

Mijn cliënte is een naturel beauty, oprecht, slim, warm en gastvrij. Je wordt blij van haar enthousiasme en energie. Zij is iemand die echt zelf de slingers ophangt in haar leven, ook al houdt ze eigenlijk niet van dit soort standaard cliché uitspraken.

 

Werkzaam als CFO. Twee kinderen: een dochter van 15 jaar en een zoon van 18 jaar (50% co-ouderschap). Heeft een grote vrienden- en kennissenkring.

 

Sportief (3x week hardlopen en in de zomer regelmatig op de racefiets). Houdt zowel van de stad als de natuur. Haar favoriete steden voor een citytrip zijn Parijs, Londen en Rome.

 

Een van haar grote passies is reizen. Al meer dan 50 landen bezocht en nog lang niet klaar met reizen. Ze houdt vooral van Azië. Nepal is favoriet bij haar vanwege de combinatie van de natuur van de Himalaya’s en de cultuur en vriendelijkheid van de mensen. Maar ook vanwege de oude steden, het mooie wandelen en het lekkere eten daar.

 

Haar persoonlijkheid laat zich omschrijven als positief, humor, gedreven, energiek (ze kan slecht stilzitten), warm, gastvrij, liefdevol, extravert, zorgzaam, erg toegankelijk en legt makkelijk nieuwe contacten (ze vindt het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen), sociaal, creatief in denken (iets dat niet kan bestaat niet voor haar), handig (goed in klussen ????), verbinder en organisator (neemt van nature de voortrekkersrol; vrienden weten dat als zij iets organiseert het goed geregeld is). Afwisseling en vrijheid staan hoog in het vaandel bij haar.

 

De man die bij haar past is evenwichtig, positief en zelfverzekerd zonder arrogant te zijn. Verder is hij net zo energiek en gepassioneerd in zijn werk of bezigheid. Hij is trouw, integer, warm en heeft humor en kan genieten van de kleine dingen van het leven en houdt ook van reizen.

 

 

50 jaar – 1,77 meter – CFO – Gelderland

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/