Op zoek naar liefde en verbinding šŸŒŸ

Sta jij open voor een kennismaking met een charmante, dynamische man die vol passie en enthousiasme in het leven staat? Hij woont in Noord-Nederland in een landelijke omgeving (flexibel met reistijden) academische opleiding en werkzaam als orthopedisch chirurg. Slank, sportief.

Zijn karaktereigenschappen zijn een scherpe geest en een open karakter, een positieve instelling en betrouwbaarheid en ondernemend. Hij denkt graag out of the box en is klaar voor nieuwe ervaringen en herinneringen.

Een echte rots in de branding. Als hij er voor gaat dan gaat hij er volledig voor!

In zijn vrije tijd kun je hem vinden op de golfbaan, waar hij zijn passie voor het spel deelt met vrienden.Ā Tennis is nog een van zijn favoriete activiteiten, waar hij energie uit haalt en zijn competitieve geest laat zien.

Ook koken is een van zijn favoriete bezigheden, en hij geniet ervan om heerlijke maaltijden te bereiden voor zijn geliefden. Daarnaast waardeert hij de kunst en cultuur, en brengt hij graag tijd door in musea en tentoonstellingen. Hij is dol op dieren en heeft een kat en schapen in de wei.

Wat hoopt hij te vinden? Een vrouw met levenservaring, iemand die net als hij van het gezinsleven geniet. Een gelijkgestemde ziel die warmte en begrip brengt, en die net als hijzelf sportief is. Een gelijkwaardige partner, aardig en warm, bij voorkeur met een academische of hbo-achtergrond.

Als jij denkt dat jij degene bent die zijn hart kan veroveren, aarzel dan niet om te reageren. Wie weet, misschien wacht er een prachtig ā€˜nieuw beginā€™ op jullie beiden.

 

52 jr, 1.82m – Noord-Nederland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/