Pure, lieve en sportieve vrouw zoekt energieke en avontuurlijke man


Ontmoet een vrouw die je hart sneller doet kloppen. Haar stralende lach en betoverende blauwe ogen zijn slechts het begin van haar charmes. Deze speciale dame is niet alleen een innemende gesprekspartner, maar ze is ook vrolijk, liefdevol en zorgzaam. Haar schoonheid is niet alleen uiterlijk, maar straalt ook van binnenuit. Ze is open-minded, geïnteresseerd in andere mensen, zonder enig oordeel over andere visies en meningen.

Als trotse moeder van drie uitwonende kinderen leidt ze haar leven zelfstandig en weet ze haar tijd goed in te delen. Avontuur zit in haar bloed, of het nu skiën, zwemmen, lopen of fietsen is – ze voelt zich levendig in de natuur. De bergen zijn haar speeltuin, waar ze zowel in de zomer als in de winter haar hart verliest. En als lid van een kunstclub ontdekt ze haar creatieve kant.

Haar groene vingers gedijen in de moestuin, waar ze wekelijks met liefde gezonde groenten oogst en met plezier voor anderen kookt – wellicht ook voor haar nieuwe liefde, die dat voorrecht zou kunnen krijgen ;-).

Haar reislust brengt haar naar inspirerende steden zoals Londen, San Francisco en Singapore, maar ook naar betoverende bestemmingen zoals Italië, Scandinavië en Nepal – waar ze dierbare herinneringen aan bergbeklimmingen heeft.

Ze verlangt naar een man die sprankelt van vreugde, energie en empathie. Een sportieve levensstijl is voor hem vanzelfsprekend. Samen er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn, genieten van avontuurlijke reizen en intieme momenten delen. En als jullie beiden een passie voor bergen delen, is dat de kers op de taart.

Voel je een klik en zie je jezelf als haar ideale match? Aarzel dan niet om te reageren, want wie weet wacht er een prachtige toekomst op jullie. Deel jouw avonturen met deze betoverende vrouw en ontdek samen wat het leven te bieden heeft.

1963 – 1.63 m – Noord-Holland

 

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/