Ontmoet een op en top vrouwelijke vrouw die op zoek is naar een jong van geest en sportieve man (55-62 jr)

Mijn cliënte straalt dynamiek uit, met een elegante maar ook speelse kant. Ze is natuurlijk en open, met een positieve uitstraling die direct opvalt. Met haar lange donkerbruine haren, slanke postuur en verzorgd uiterlijk is ze een mooie vrouw om te zien.

Haar rol als bestuurder bij een non-profitorganisatie is een essentieel onderdeel van haar leven. Ze is een liefdevolle moeder van twee uitwonende kinderen, toegankelijk en gezelschapsgericht. Haar interesses variëren van golfen, salsa dansen en wandelen tot klimmen en skiën.

De ideale partner voor haar is jeugdig, dynamisch en nog steeds actief in het zakelijke leven. Ze waardeert een brede interesse, ondernemerschap en vastberadenheid. Een actieve, sportieve man met humor, die goed in contact staat met zijn gevoelens en communicatief vaardig is. Afstand is voor haar geen probleem; waar je ook woont, in Nederland of daarbuiten, laat van je horen!

Ben jij die charmante, lange man die haar wereld compleet maakt? Wacht niet langer en laten we ontdekken of jullie een perfecte match zijn!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/