Avontuurlijke, gepassioneerde en liefdevolle dame zoekt gelijkgestemde man!

Deze veelzijdige vrouw houdt van nieuwe ervaringen; van parachute springen tot serene momenten van yoga en meditatie. Verder reist ze graag, is creatief bezig met het ontwerpen van kleding, doet aan fitness en is graag buiten. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken om te kijken naar een live NBA basketbal wedstijd. Small talk is niet haar ding – ze verkiest gesprekken met inhoud en filosofische discussies.

Met een voorliefde voor plannen en een ‘go-getter’ mentaliteit, is ze altijd in beweging en toekomstgericht. Creatief, dol op R&B en soul; ze heeft thuis het liefst de hele dag muziek aan.

Met diverse afgeronde WO-opleidingen en een succesvolle carrière in een internationale corporate, is ze trots op haar prestaties. Nu is ze klaar voor de volgende levensfase, waarin ze een stabiele, eerlijke, liefdevolle en ambitieuze man hoopt te ontmoeten, die net zo nieuwsgierig is naar de wereld als zij is en graag mee gaat op ontdekking. Een partner om een ​​diepgaande relatie mee op te bouwen en samen een toekomstig gezin te stichten.

Ben jij die man die stabiliteit, eerlijkheid en intelligentie waardeert? Wacht dan niet langer en reageer snel op deze bijzondere vrouw!

 

38 jr – Flevoland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/