Mooie, slanke, pure, positieve, gezellige vrouw zoekt een lieve, leuke, sportieve man.

Als je bij deze vrouw binnenkomt dan voel je de echtheid van haar. Ze is puur, mooi en lief, maar ze is ook een powervrouw.

 

Ze heeft een goede baan en ze heeft alles financieel goed op de rit. Haar man is overleden toen haar tweeling één jaar oud was. Dat was een zware tijd, maar ze is zeer positief ingesteld dus ook hier kwam ze goed doorheen.

 

Inmiddels zijn haar zoons de deur uit en studeren ze alle twee. Het wordt tijd dat ze echt aan zichzelf gaat denken en is daarom op zoek naar een lieve, leuke sportieve man met humor.

 

Ze wandelt veel. Ze is zich nu aan het voorbereiden voor de wandelvierdaagse die ze gaat lopen met haar vrienden. Maar daarnaast doet ze ook aan padel. Golfen wil ze ook weer gaan oppakken.

Een goed gesprek, gecombineerd met een gezellig etentje of een stevige wandeling. Daar is deze lange, slanke zelfstandige vrouw helemaal voor in.

Ze heeft een grote vriendenkring van stellen en vrijgezelle vrienden. Nog van haar studietijd in Eindhoven waar ze de TU heeft gedaan en van haar woonplaats. Ook haar oude collega’s zijn nog steeds haar vrienden.

Haar favoriete steden zijn: New York, Barcelona en Napels. Ze is gek op stedentrips. Eigenlijk is ze heel makkelijk en kan je met haar alle kanten op.

Ze is zelf op zoek naar een lieve, leuke, sportieve man die vooral veel humor heeft. LAT of samenwonen. Het maakt haar niet uit. Zelfs trouwen zou een optie kunnen zijn. De mooiste locatie van de wereld om te trouwen die weet zij al.

Wil jij deze lieve, knappe, zelfstandige, gezellige powervrouw ontmoeten. Reageer dan snel…..

55 jaar – midden Nederland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.