Lieve, charmante vrouw zoekt ondernemende en gezellige man

Wat een fijne vrouw! Stijlvol, positief, warm, aantrekkelijk, slank, vrouwelijk en integer. Heel sensitief en voelt mensen goed aan. Ze heeft een warme, vlotte en open uitstraling, waardoor ze erg makkelijk is in de omgang. Ze heeft klasse zowel in haar verschijning als in haar doen en laten. Gastvrij, trouw, gevoelig, zorgzaam en sociaal. Maar ook pragmatisch en ‘niet lullen maar poetsen’.

In haar medische carrière heeft ze veel bereikt en nu, na een mooie loopbaan, is ze gestopt met werken. Als liefdevolle moeder van drie volwassen kinderen en trotse oma van drie kleinkinderen, is ze de bindende factor in haar familie. Kunst, cultuur en de natuur zijn haar passies, naast gezelligheid, koken, tennissen en wandelen.

Na een langdurige liefde staat ze nu open voor een nieuwe man in haar leven. Ze verlangt naar een partner om samen van het leven te genieten, zowel van kleine als grote momenten. Voor haar is het belangrijk dat hij een open karakter heeft, houdt van gezelligheid, reislustig en sportief is. Ze zou zelfs haar golfclubs uit het stof halen voor de juiste man. Ze valt voor creativiteit en originaliteit, en waardeert luxe zonder daarbij over de top te gaan.

66 jr – regio Utrecht

Als je een connectie voelt en je jezelf ziet als haar ideale match voor deze bijzondere vrouw, aarzel dan niet om te reageren. Misschien wacht er wel een schitterende toekomst op jullie!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/