“Je t'aime de tout mon cœur”

Mijn cliënte is een charmante, elegante, warme, intelligente, mooie Française, die al ruim twintig jaar in Nederland woont. Opgegroeid in een internationaal, warm en hecht gezin. Vrouwelijke, verfijnde en stijlvolle uitstraling.

Ze is te omschrijven als analytisch, gastvrij, gevoelig, vrolijk, ambivert, integer, betrouwbaar, stabiel en gepassioneerd. Anderen zien haar als doortastend, veerkrachtig, iemand op wie je kan bouwen en houden van haar humor.

Internationale loopbaan na haar studie rechten in Parijs. Werkt nu bij internationaal bedrijf in Nederland. Ambitieus met goede work-/life balance. Vrijwilligerswerk, dierenvriend en natuurliefhebster. Hechte familieband en een fijn sociaal leven met een dierbare en internationale vriendenkring.

Interesses: kunst en cultuur, lezen (van detectives tot boeken over filosofie), koken, zwemmen, fitness, wandelen. Luistert graag naar podcasts over geschiedenis, kunst en archeologie.

Haar leven is gelukkig en vervuld, maar ze zoekt nog een liefdespartner. Een integere, open, intelligente, breed geïnteresseerde, ondernemende en zelfverzekerde man, die goed bij zijn gevoel kan. Een sportieve en galante levensgenieter met een gezonde leefstijl, om samen het leven te vieren, lief en leed te delen en vooral samen veel te lachen. Ze is zelf gescheiden en heeft geen kinderen, maar zijn kinderen zijn zeer welkom. Frans spreken is niet nodig, want ze spreekt ook Engels en Nederlands.

Spreekt haar profiel je aan en ga jij haar Franse hart veroveren? Reageer dan snel!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/