Innemende, energieke en mooie vrouw

Spontaan, gastvrij en vrouwelijk. Studeerde bedrijfseconomie en werkt als director bij een internationale non-profit organisatie. Maatschappelijk en sociaal betrokken. Fijne jeugd gehad in een warm en liefdevol gezin. Familiemens en loyale vriendin. Gescheiden. Trotse moeder van drie uitwonende studerende kinderen. Fijne en diverse vriendenkring; van jaarclub- tot buurtgenoten.

Ze is te omschrijven als authentiek, positief, integer, sensitief, breed geïnteresseerd en heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ze heeft ook een gevoelige kant en durft zich kwetsbaar op te stellen.

Sport meerdere keren per week (o.a. hardlopen, padel en yoga). Buitenmens. Wil graag nog een keer het Pieterpad lopen. Enorme literatuurlezer. FD en NRC. Buitenhof. Andere interesses: museumbezoeken en concerten, van het Concertgebouw tot de Ziggo Dome. Ze stelt haar stijlvolle en warm ingerichte huis graag open voor familie en vrienden. Gezellige etentjes thuis. Ook rust en reflectie.

Het lijkt haar heerlijk om met haar nieuwe partner samen te genieten van de kleine en grote dingen in het leven. Een intelligente, integere man met wie ze haar interesses en (familie) waarden kan delen. Sportief, geïnteresseerd, authentiek, natuurliefhebber, humor en respect voor anderen. Vlot en jong van geest, zorgzaam, verrassend en niet te zelfingenomen. Goede gesprekken of samen stil zijn.

Ben jij die man? Aarzel dan niet om te reageren en wie weet wacht er een prachtige toekomst op jullie samen!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.