“Ich liebe dich”

“Ich liebe dich”

Wat een geweldige vrouw! Ze is expressief, gepassioneerd, intelligent, pragmatisch, kunstliefhebster, opvallend, spontaan, stoer, vrouwelijk, vrolijk, charmant, direct en heeft een flinke dosis zelfspot en humor (ja, Duitsers hebben echt wel humor 😉). Ze verhuisde naar Nederland voor familie en haar werk en dat beviel haar zo goed dat ze is gebleven. Ze noemt zichzelf een Duitse Europeaan en is klaar voor een nieuwe liefde in haar leven.

 

Deze academisch opgeleide en veelzijdige dame is actief in de medische sector en vervult daarnaast verschillende neven- en bestuurlijke functies. Ze wil nog ongeveer vijf jaar fulltime werken.

 

Ze is een trotse moeder van een uitwonende studerende dochter. In haar vrije tijd rommelt ze graag in en om haar huis, maakt ze strandwandelingen, kookt ze graag voor vrienden (binnenkort voor of samen met jou?), of sport ze met een groepje in de duinen. Daarnaast houdt ze van salsa dansen en (mee)zeilen.

 

Reizen doet ze graag. Londen, Berlijn en Florence zijn haar favoriete steden. Voor een lange vakantie staat Nieuw-Zeeland nog op haar bucketlist.

 

De man die bij haar past is intellectueel en praktisch, heeft dezelfde soort humor, is zelfverzekerd, lief en zorgzaam. Hij is Nederlands, maar een Angelsaksische achtergrond zou ook goed bij haar passen. Duits spreken is niet nodig, want ze spreekt ook Engels en Nederlands.

 

Ben jij die leuke man die met haar een strandwandeling gaat maken?

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/