Gedreven, ambiverte en sociale man zoekt lieve en slimme vrouw

Ondernemende, sportieve, familieman met een no-nonsense mentaliteit en een scherp intellect. Hij is lang (1,92 m), slank en good looking. Opgegroeid in Noord-Nederland. Rechten gestudeerd in Groningen. Hij komt uit een warm nest met een zeer hechte familieband en is partner bij een boutique advocatenkantoor.

Sportief. Hardlopen en golfen. Jazz. Klassieke muziek. Concertgebouw. Hij heeft een dierbare en gevarieerde vriendenkring. Zijn favoriete steden zijn Rome, New York en Maastricht, en voor vakanties houdt hij van Zweden, Italië en van kamperen met zijn kinderen in Nederland of Frankrijk.

Weduwnaar en toegewijde vader van twee prachtige kinderen (kleuter en puber). Met zijn gevoel voor humor, positieve instelling en optimisme gaat hij door het leven met de overtuiging: “Het leven is mooi.” Het is echt een hele fijne man en hij staat open om zijn leven te delen met een nieuwe grote liefde.

Zijn ideale partner (44-50 jr) is sportief, slank, intelligent en ambitieus. Ze is nuchter, zelfverzekerd, empathisch en heeft een goed gevoel voor humor. Een introvert, bedachtzaam of rustig karakter is prettig, en eventuele kinderen van haar kant zijn zeer welkom. Fijn als ze niet te ver weg woont.

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/