Energieke en jongensachtige man zoekt warme vriend met joie de vivre

Met zijn aimabele, erudiete en sociale aard neemt hij je direct mee in zijn positieve energie. Hij heeft een hoog tempo, is een snelle denker en prater. Hij is zorgzaam, zeer communicatief, open, opgewekt, belezen, gevoelig, aantrekkelijk, en heeft een gezonde dosis zelfspot. Opgegroeid in een warm en harmonieus gezin.

Als zelfstandig consultant heeft hij een passie voor zijn vak en is hij nog lang niet van plan om te stoppen. Zowel zakelijk als privé vindt hij het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen. Hij is maatschappelijk geëngageerd en woont in een zeer sfeervol huis in Gelderland.

Dol op de natuur en een echt buitenmens, houdt hij van fietsen en (berg)wandelen. Zijn liefde voor klassieke muziek, kunst, cultuur en opera wil hij graag delen met zijn nieuwe levenspartner. Hij heeft een hechte familieband en een dierbare vriendinnen- en vriendenkring.

Na twee mooie lange relaties is hij klaar voor zijn nieuwe grote liefde. De man die bij hem past (63-68 jaar) is ongecompliceerd, jong van geest, intelligent, empathisch, maatschappelijk betrokken en trots op zijn sociale prestaties. Hij kan goed luisteren, over zijn gevoelens praten en wil samen investeren in een toekomst met onderlinge verbondenheid. Een loyale partner.

Waar in Nederland jij woont, maakt voor hem niet uit. Gaan jullie binnenkort samen naar de opera?

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/