Charismatische, sprankelende vrouwelijke vrouw. Energiek, humor en klasse.

Je mist haar niet als ze een kamer binnenkomt; energiek, slank, ad rem, warm, intelligent en sociaal. Mooi van karakter. Stoer, sexy en vrouwelijk. Klassieke normen en waarden. Krijgt energie van mensen, een goed gesprek met een gelijkgestemde inspireert haar, daagt haar uit en brengt haar verder. Legt de lat graag hoog. Ondernemend en al 24 jaar onderneemster.

Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Veerkrachtig en niet snel van slag. Dankbaar voor alles wat zij tot nu toe heeft mogen doen. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Intimiteit. Gelukkig van aard. Oprecht lief. Laat zich graag verrassen, is in voor spontane dingen, heeft veel te geven maar kan ook goed ontvangen.

Favoriete steden en vakantiebestemmingen: Valencia, New York, Londen en Antwerpen. Italië, Zuid-Frankrijk, Spanje, Azië en de VS. Graag buiten. Sporten: fitness, Bikram Yoga en golfen. Opera, klassieke muziek, lekker uit eten. Hechte vriendenkring.

Ze zoekt een zelfverzekerde en intelligente kerel (50-65 jaar). Hij is gedreven, energiek en heeft een open blik. Ondernemend en kleurt niet altijd helemaal binnen de lijntjes. Een creatieve denker. Charmant en sociaal.

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.
      Is jouw foto groter dan 10MB? Dan kun je m.b.v. de volgende website jouw foto verkleinen: https://compressjpeg.com/nl/