Liegen over je leeftijd  

Leeftijd; een heikel onderwerp voor bijna iedereen. Ik ken bijna niemand die écht blij is met zijn of haar echte leeftijd. Of liever gezegd; bijna iedereen voelt zich veel jonger dan zijn of haar echte leeftijd. Mensen die op een datingsite hebben gestaan, klagen steevast dat de dames of heren van hun eigen leeftijd er zo oud uitzien. En eerlijk is eerlijk, dat klopt ook vaak. Als je op datingsites naar foto’s kijkt, is het soms behoorlijk schrikken. Liegen over je leeftijd op datingsites is dan ook eerder regel dan uitzondering.

 

Bij partner wensen krijg ik dan ook vaak het verzoek voor een jongere partner. Zowel bij de dames als bij de heren. En dat wordt toch een beetje lastig, want allebei jonger, dat is mij tot nu toe nog niet gelukt ????.

 

Als Personal Matchmaker ga ik uiteraard altijd discreet te werk. De korte cliëntprofielen op mijn website zijn dan ook zonder foto’s en anoniem. Een kandidaat ziet pas het volledige profiel met foto’s als hij of zij een serieuze potentiële match is. Soms voel ik mij dan net een goochelaar met een verrassing uit mijn hoge hoed. Want dan krijg ik vaak te horen: ja maar die man of vrouw lijkt toch helemaal geen 55, 58, 62 jaar of welke echte leeftijd dan ook. Yep! Dat klopt.

 

Eerlijk is eerlijk; dat ligt ook aan de doelgroep van mijn cliënten. Dat zijn vaak ondernemers of mensen met een topfunctie. En die zorgen over het algemeen ook goed voor zichzelf, want anders kun je geen bedrijf runnen of een topfunctie hebben. Sporten met een personal trainer, letten op je eten, etc. Kortom ze hebben een healthy lifestyle. En daarom zijn ze fit, gezond en zien ze er jonger uit dan hun echte leeftijd.

 

Laatst sprak ik zelfs een mannelijke kandidaat die enorm verbaasd was. Hij vermoedde dat mijn vrouwelijke cliënten vooral onaantrekkelijk en veel te zwaar zouden. En dat ze daarom een Personal Matchmaker ‘nodig’ hadden. Haha, hij weet nu wel beter. Want mijn vrouwelijke cliënten hebben hetzelfde ‘probleem’. Die vinden mannen op datingsites van hun eigen leeftijd maar oude mannen…. Overigens lijken mijn mannelijke cliënten ook allemaal jonger dan hun echte leeftijd ????.

 

Leeftijd is dus maar een getal. Ik heb overigens absoluut geen moeite met grote leeftijdsverschillen, maar niet iedereen lijkt even ‘oud’ als zijn of haar echte leeftijd. Zeker niet als ze mijn cliënt zijn.

 

#vrijgezel #ondernemer #zakenvrouw #zakenman #financieelonafhankelijk #gelijkgestemd #hetzelfdekaliber #emotioneelonafhankelijk