Blijf weg van deze 7 typen mannen. Vooral nummer 6!

Wij vrouwen zijn ons vaak niet bewust van de gevaren die sommige mannen meebrengen. We worden verliefd, zien vaak de nodige rode vlaggen niet en laten ons meeslepen met zijn charmes. Er bestaat geen perfecte man of een perfecte relatie, maar er zijn wel bepaalde type mannen waar wij als vrouw zeker weg van moeten blijven. Hieronder beschrijf ik zeven typen mannen die ongeschikt zijn als partner, vooral nummer 6. Dit weet ik uit eigen ervaring, maar ook van vele andere dames en psychologen.

1 Jouw persoonlijke project

Deze man kan bijna nooit een baan voor een lange tijd houden, heeft vaak verslavingen (drugs, alcohol, seks etc) en bijna geen ambitie. Jij ziet potentie in hem en je wilt hem veranderen naar jouw perfecte man. Dit gaat nooit lukken. Hij is nu eenmaal zo en hij zal niet veranderen voor jou. Hij zal pas veranderen wanneer hij dat zelf wil. Laat dit soort mannen gaan en zoek iemand die goed genoeg is voor jou.

2 De gesloten man

Hij kan moeilijk zijn gevoelens en emoties uiten, communiceren is voor hem erg lastig. Het is frustrerend om als vrouw niet te weten wat een man voelt, hierdoor gaan we ons dingen afvragen en dat zorgt voor nog meer frustratie. Communicatie is voor deze man niet belangrijk. Zeg nou zelf, wij vrouwen hebben dat nodig. Zeker in een relatie!

3 De player

De definitie zegt al genoeg, hij speelt met je. Hij houdt van jou en van andere vrouwen tegelijkertijd. Je zult nooit de enige voor hem zijn, hij houdt van variatie. Eén vrouw zal hem nooit kunnen behagen.

4 De man die zichzelf niet kent

Het is erg makkelijk om voor deze man te vallen. Hij vraagt steeds naar jouw mening doordat hij zelf niet uitzoekt wat hij wil in zijn leven. Hierdoor ga jij je belangrijk voelen en dat voedt jouw ego. Het wordt vermoeiend om hem telkens uit te puzzelen. Indien je een monogaam en toegewijde man wilt, moet je zeker niet bij hem blijven.

5 De jager

Mannen houden nu éénmaal van jagen, dat weten we. Maar deze man kan er niet mee stoppen zodra hij zijn ‘prijs’ al heeft. Hij komt met hele mooie woorden; hij moet jou hebben en kan niet zonder jou. Hij houdt op nadat hij het bed met jou heeft gedeeld. Dan heeft hij wat hij wil en gaat op zoek naar een andere vrouw waar hij opnieuw dezelfde cyclus voortzet.

6 Manipulator/narcist

Hier spreek ik ook uit eigen ervaring. Dit is het meest gevaarlijke type. Hij heeft mooie praatjes, charisma en is charmant. Hij vertelt jou alles wat je wilt horen en vooral dat hij nog nooit zo’n band met een andere vrouw heeft gehad. Hij weet de techniek van verleiden maar al te goed. Zij bestuderen dit allemaal omdat zij zelf niks kunnen voelen. Deze mannen (of vrouwen) houden van niemand anders dan zichzelf.
Ondanks alle rode vlaggen kun je het niet helpen om voor hem te vallen. Zodra hij jou heeft waar hij je wilt hebben, begint zijn ziekelijke spel. Deze mannen kunnen van niemand houden en hebben geen empathie. Zodra je met vragen komt over zijn gedrag, begint hij dat allemaal op jou terug te draaien en jou schuldig te laten voelen voor wat hij zelf had veroorzaakt. Je gaat je onzekerder voelen, jaloers of je voelt dat je gek wordt. Hij zegt dit maar later ontkent hij dat. Hij voedt zich van jouw pijn wat hij zelf veroorzaakt. Zodra je dit type man tegenkomt, ren weg ajb zo hard je kunt. De schade wat hij op lange termijn veroorzaakt is het niet waard.

7 Mannen die sporten belangrijker vinden dan jou

We kennen ze allemaal: de mannen die te strakke shirtjes aandoen omdat ze hun strak getrainde lijf willen laten zien. Daar is niks mis mee, maar het wordt raar als je ziet dat hij wel erg vaak naar zijn eigen spierballen kijkt en constant met zijn borstspieren aan het goochelen is, in de hoop dat je het ziet en jij de rest van de date zegt: “Oeh wat ben je toch gespierd!” En als je besluit verder te daten, wees dan voorbereid dat jij afgezegd gaat worden, omdat meneer eerst nog 3 uurtjes gewichten moet pompen, omdat hij anders slap wordt En de shakes, eiwitten, de hele rattenplan krijg je erbij. Don’t do it.