Wil jij kennis maken met deze Hollandse schoonheid?

Ze is een prachtige vrouw, blond, half lang haar, Hollandse bolle wangen, charmant, lang (1.75cm), gastvrij en lief. Ze woont in het midden van het land in een vrijstaande woning. Helaas is haar man 5 jaar geleden overleden. Het wordt weer tijd om een levensmaatje te vinden. De kinderen zijn de deur uit, dus ze is klaar voor een nieuwe liefde.

Hoe sportief en veelzijdig kan een vrouw zijn. Bij deze vrouw zijn haar vrije tijd notities:  padellen, fitness, tennis en ze heeft een personal trainer. Ze gaat graag naar musea, houdt van kunstgeschiedenis en ze zit op Spaanse les. Ze wandelt met haar hond. Ook helpt ze haar zoon met zijn studie, ze gaat graag shoppen, borrelen, uit eten en houdt ze van koken.

Haar top drie vakantielanden zijn: Spanje, Italië, Curacao. In Spanje heeft ze haar eigen huis waar ze uiteraard graag naar toe gaat.

Deze lieve, warme vrouw wordt blij van: de zon, de zomer, de zee en het strand. Van in het bos rennen. Van haar kinderen, samen eten met de kinderen. Als iedereen naar Spanje komt. Een lange tafel met veel mensen. Ze is heel gastvrij.

Haar partnerwensen zijn de meest eenvoudige die ik als matchmaker ooit heb gehoord: het moet gewoon een gezellige, lieve man zijn. Een bourgondisch type, dus een kilootje extra is helemaal niet erg. Het zou fijn zijn als hij extrovert is.

 61 jr – midden Nederland

Wil jij in gesprek komen met deze echt Hollandse vrouw? Puur, lief, gezellig, financieel onafhankelijk en nog good looking ook. Zij is er klaar voor om een lieve, gezellige man aan haar zijde te hebben.

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.