Yvonne Soepboer

Personal Matchmaker

Personal Matchmaker

Het mooiste is om mensen bij elkaar te brengen die het leven met een partner prefereren boven alleen zijn. De reden dat ik daar goed bij kan helpen zit hem in mijn netwerk en mensenkennis.

Door de jaren heen heb ik dit als moeder van 4 kinderen met veel sociale activiteiten, het ondernemerschap (15 jaar eigen bedrijf), kraamverpleegkundige en Pedagogisch medewerker opgebouwd.

Er moet oog voor detail zijn zowel rationeel als in de huiselijke situatie. Luisterend naar het verhaal achter het verhaal. Het herkennen van ware gevoelens die mensen drijft, en wat er gemist wordt waar ze naar op zoek zijn.

Een succesvolle match is voor mij niet alleen mensen bij elkaar brengen die heel goed matchen op papier, maar ook waar mensen elkaar aanvullen en hoe een koppel in de toekomst omgaat met onderlinge problemen om zo een nog sterkere connectie te krijgen. Werken vanuit passie en discretie vind ik essentieel.

Het is belangrijk cliënten goed te leren kennen. Niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Open en empathisch vermogen staan voorop.

Mail Yvonne