Power Woman Consultancy

Werkwijze & aanpak Power Woman Consultancy

Ben jij die powervrouw die zichzelf het beste gunt in de liefde? Maar past een partner search traject (nog) niet bij je en zou je bij het vinden van de juiste partner wel persoonlijk maatwerkadvies  prettig vinden? Binnen het team van Quality Partner Search International is Alexia Robbemont actief als Consultant. Alexia concentreert zich hierbij op het online begeleiden en adviseren van specifiek powervrouwen op het gebied van daten, relaties en persoonlijke groei.

Haar aanpak bevat de volgende 12 stappen:

 1. Persoonlijke evaluatie
  Door middel van persoonlijke gesprekken en vragenlijsten leert Alexia jouw unieke behoeften, doelen en uitdagingen en wordt het duidelijk waar tijdens de coaching het beste op kan worden gefocust.
 2. Balans vrouwelijke en mannelijke energie
  Vrouwelijke energie is meer gericht op innerlijke reflectie, terwijl mannelijke energie zich richt op actie in de buitenwereld. Een goede balans zorgt voor veerkracht en empathie, wat een ideaal vertrekpunt is voor het aangaan van een nieuwe relatie.
 3. Advies en strategieën
  Op basis van de persoonlijke evaluatie krijg je adviezen en strategieën om jouw datingleven te verbeteren. Dit kan variëren van het optimaliseren van je online datingprofiel tot het verbeteren van je sociale vaardigheden en communicatie.
 4. Communicatievaardigheden
  Je krijgt hulp bij het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden, waaronder het initiatief nemen voor gesprekken, goed luisteren en het uiten van je emoties.
 5. Gedrag, houding en uitstraling
  Samen werken jullie aan het aanpassen van jouw gedrag en houding om je zelfvertrouwen, charisma en aantrekkingskracht te vergroten.
 6. Online dating
  Je krijgt begeleiding bij het navigeren door online datingplatforms, het creëren van een aantrekkelijke profiel, het selecteren van profielen en het begrijpen van de online etiquette.
 7. Dateplanning
  Je krijgt advies over het plannen van geslaagde dates, inclusief locatie, activiteiten en gespreksonderwerpen.
 8. Feedback
  Na dates ontvang je eerlijke en constructieve feedback om je te helpen groeien en leren.
 9. Zelfvertrouwen en zelfbeeld
  Samen werken jullie aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het verbeteren van je zelfbeeld, wat cruciaal is voor succesvol daten.
 10. Ondersteuning en motivatie
  Gedurende het proces fungeert Alexia als mentor en motivator, en biedt zij emotionele ondersteuning en aanmoediging.
 11. Zelfzorg en zelfliefde
  Naast daten ligt de nadruk ook op zelfzorg, persoonlijke groei en het cultiveren van zelfliefde.
 12. Feedback analyse
  Alexia analyseert feedback en ervaringen om voortdurend de aanpak en strategieën aan te passen voor betere resultaten.

Het uiteindelijke doel is om jou te helpen je zelfvertrouwen te vergroten, succesvolle relaties op te bouwen en positieve veranderingen in je datingleven te bewerkstelligen, met als einddoel de juiste match en een gelukkige en duurzame relatie. Ben je geïnteresseerd in deze aanpak en wil je vrijblijvend een 20 minuten call inplannen met Alexia? Plan dan meteen jouw call in via de agenda tool op deze pagina.

Vraag jouw call aan