Nieuwe naam

Groot nieuws! Vanaf heden gaat Alexia Robbemont Personal Matchmakers verder onder de naam Quality Partner Search International.

Waarom hebben we deze stap genomen? Allereerst is ons team uitgebreid en voelen we dat het tijd is om onze naam beter te laten aansluiten bij de groei van ons bedrijf. Maar dat is niet alles! We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we onze dienstverlening internationaal gaan uitbreiden. Ja, je leest het goed – we zijn er nu niet alleen voor jou in Nederland, maar ook voor singles over de hele wereld!
Quality Partner Search International staat voor eersteklas hoogwaardige, persoonlijke en betrouwbare matchmaking-ervaring. Ons toegewijde team van deskundige matchmakers is er om jou te helpen bij het vinden van de perfecte levenspartner, waar je ook bent. Of je nu op zoek bent naar liefde in eigen land of in het buitenland, wij zijn er om jou te begeleiden.
Wil je meer weten over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen om jouw perfecte match te vinden? Bekijk dan hier wat we jou kunnen bieden.
We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in de wereld van Quality Partner Search International. Samen gaan we op zoek naar jouw ware liefde, waar ook ter wereld!