Muriel Hendriks

Consultant

Consultant

Aangenaam!

Ik ben Muriel Hendriks, consultant.

Mijn expertise is het inzichtelijk en het inzetbaar maken van een ieders hoogste potentieel. De power die wij hebben is ongekend; letterlijk en figuurlijk.

Ongekend als in ‘van een ongekende grootte’, maar ook ongekend, want voor velen onbekend. Je bewust worden van het onbewuste is voor het maken van maximale impact dan ook van essentieel belang.

Dit geldt voor elk gebied in ons leven en zeker ook bij het aantrekken van een geschikte liefdespartner.

Een veel voorkomende valkuil als je niet zelfbewust bent, is dat je je geluk afhankelijk maakt van het hebben van een relatie en dat je onbewust je partner verantwoordelijk maakt voor jouw (emotionele) behoeften. Zo’n relatie wordt dan een opvulling in plaats van een waardevolle aanvulling. Bewustwording is de sleutel.

Bewustwording motiveert en maakt mogelijk. Intrinsieke motivatie is de motor achter elke succesvolle creatie waarbij daadwerkelijke implementatie van het geleerde leidt tot ware transformatie. Het verhelderende effect van inzichten en kennis maakt dat je je erin kan en zal gaan verheugen om volle verantwoording te nemen voor jouw leven. Dat is goud en de hoogste tijd, want niets en niemand anders dan jijzelf creëert jouw realiteit!

Mail Muriel