Platinum

De 3 fases van Platinum Matchmaking

 

1. Afspraak

Je maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze matchmakers bij jou thuis. In een warme en ontspannen atmosfeer wil de matchmaker jou leren kennen, wil ze weten wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je wilt en wat je nodig hebt in een relatie. En vertelt ze je wat je kunt verwachten. De meeste cliënten vinden dit een heel fijne ervaring, die hen heeft voorbereid voor het succes in de rest van het Matchmaking proces.

 

2. Search

De matchmaker gaat achter de schermen aan het werk en maakt op basis van jullie gesprek, jouw persoonlijke liefdes breinprofiel. Vervolgens zoekt zij binnen haar cliëntenbestand en ons netwerk naar de ideale match voor jou. Naar de bijzondere en fantastische droompartner die écht bij jou past. Met iedere kandidaat vindt het intakegesprek altijd thuis plaats.

 

3. Date & romance -> droomrelatie

Dit is één van de leukste onderdelen en spannendste fases van het proces. Je gaat op date! Na iedere date horen we graag hoe het is gegaan. We vragen ook feedback van de kandidaat en bespreken dat met je. Soms is het bij de eerste date al een schot in de roos en soms duurt het wat langer.

Neem contact met mij op

Matchmaking

  • DD slash MM slash JJJJ