Diamond

De 3 fases van Diamond Matchmaking

 

1. Afspraak

Je maakt een afspraak met een van onze personal matchmakers voor een persoonlijk gesprek bij jou thuis. In een warme en ontspannen atmosfeer wil ze jou leren kennen, wil ze weten wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je wilt en wat je nodig hebt in een relatie. En vertelt ze je wat je kunt verwachten. De meeste cliënten vinden dit een heel fijne ervaring, die hen heeft voorbereid voor het succes in de rest van het Matchmaking proces.

 

2. Search

De matchmaker gaat achter de schermen aan het werk en maakt op basis van jullie gesprek, jouw persoonlijke presentatie. Voor het searchen van kandidaten wordt een maatwerk advertentie in FD, NRC, Volkskrant of andere krant geplaatst.

Daarnaast wordt binnen ons netwerk naar de ideale match voor jou gezocht. Naar de bijzondere en fantastische droompartner die écht bij jou past. Met iedere kandidaat vindt het intakegesprek altijd thuis plaats.

 

3. Date & romance -> droomrelatie

Dit is één van de leukste onderdelen en spannendste fases van het proces. Je gaat op date! Na iedere date horen we graag hoe het is gegaan. We vragen ook feedback van de kandidaat en bespreken dat met je. Soms is het bij de eerste date al een schot in de roos en soms duurt het wat langer.

Interesse?

Matchmaking

  • DD slash MM slash JJJJ