Sprankelende, optimistische en vrolijke vrouw zoekt een positieve en maatschappelijk betrokken man

Mijn cliënte is een hele warme en spontane vrouw met een positieve energie om zich heen.

Heel erg begaan met de wereld, anderen en dieren. Energiek. Sociaal hart. Onafhankelijk. Gezellig en betrokken. Staat graag voor anderen klaar. Enthousiast. Brede interesse. Eigenwijs. Spontaan. Echt geïnteresseerd in dingen die ze niet kent. Leven en laten leven. Helemaal niet veroordelend. Gaat graag uit van het goede van de mensen.

Werkzaam in een directiefunctie bij een publieke instelling. Daarnaast ook zelfstandig trainer organisatie en teamontwikkeling. Trotse moeder van tiener dochter. Graag buiten of op het strand. Wandelen. Groot sociaal netwerk. Uit eten/borrelen met vrienden. Theater. Bioscoop.

New York, Antwerpen en Valencia. Scandinavië, Zuid-Amerika en Azië. Wil graag nog een keertje naar Zuid-Afrika. Staat overal voor open. Niet van de all-inclusive resorts. Wel beetje avontuurlijk. Nieuwe dingen zien, nieuwe mensen ontmoeten. Zou ook graag een keertje walvissen willen zien. En slapen in het IJshotel in Lapland.

De man die bij haar past is positief en opgeruimd van karakter. Goed verzorgd. Verantwoordelijkheidsgevoel. Mature. Brede interesse. Energiek. Initiatiefrijk. Kijkt met een open blik de wereld in. Bepaalde maatschappelijke betrokkenheid.

43 jaar – Dordrecht

Interested in this profile?

Responsed to form

  • DD slash MM slash YYYY
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.