Krachtige, open-minded wereldman gezocht door zelfverzekerde en gepassioneerde vrouw

Haar opvallende verschijning wordt geaccentueerd door haar prachtige, lange blonde haren. Ze zoekt actie en afwisseling, en met haar is het nooit saai. Liefdevolle moeder van drie uitwonende kinderen. Succesvolle internationale onderneemster en financieel onafhankelijk. Doorzetter, betrokken, slim, snelle denker, empathisch en positief.

In haar vrije tijd gaat ze graag (bootje) varen, golfen, salsadansen, fotograferen of ontspant ze een dagje in de sauna. Kunst, cultuur, en spannende (luister)boeken hebben haar interesse, en ze leest het NRC en luistert naar de podcasts van deze krant.

Sprankelend, zelfbewust en vrolijk, deze stijlvolle en modern geklede vrouw waardeert de kleine geneugten van het leven, zoals de geur van vers gemaaid gras, het soepel verlopen van haar werk, de warme zonnestralen, verzorgde nagels, wandelingen in de duinen, momenten op het water en reizen naar verre oorden.

De ideale man voor haar heeft zijn leven goed op orde, is ‘high end’, financieel onafhankelijk, grensverleggend en initiatiefrijk. Hij bezit een brede achtergrond en interesse, heeft een stevige persoonlijkheid, is open-minded en houdt van spanning in relaties. Samen willen jullie genieten, lachen, reizen en het buitenleven omarmen.

65 jr – Nederland

Spreekt het profiel van deze bijzonder vrouw je aan? Reageer dan snel op dit profiel en wie weet zijn jullie de perfecte match!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.