Ondernemende en energieke man zoekt charmante en sprankelende vrouw

Hij is een solide, integere, sportieve en slimme man. Gedreven ondernemer, die alles goed voor elkaar heeft. Bedrijfseconomie gestudeerd. Betrouwbaar, analytisch, positief, extravert, open, gevoelig en toegankelijk. Breed geïnteresseerd. Klassiek gekleed, aantrekkelijk, slank en lang (1.96 m).

Levensgenieter en financieel onafhankelijk, maar niet materialistisch ingesteld. Woont met veel plezier in het mooie Drenthe. Fijne vriendenkring en zeer goede band met zijn uitwonende kinderen.

Hij sport vaak: o.a. mountainbiken, skiën, hardlopen en golfen. Houdt erg van de natuur en is graag buiten, wandelt en tuiniert graag. Hij kan genieten van de dagelijkse kleine mooie dingen van het leven.

De vrouw die bij hem past zit in dezelfde levensfase en heeft tijd en ruimte om een liefdevolle relatie op te bouwen. Haar eventuele kinderen zijn zelfstandig en/of uitwonend. Ze is vrouwelijk, stijlvol, slank, slim, sportief, liefdevol en warm. Bij voorkeur woont zij in Noord-Nederland, maar dat is geen must.

 58 jr – 1.96 m 

Spreekt het profiel van deze ondernemende man je aan? Reageer dan snel!

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.