Loyale, bescheiden man zoekt naturelle, levenslustige vrouw

Er zijn mannen die zichzelf op de borst kloppen over hun prestaties, bezittingen, trackrecord en meer van dat soort zaken. Deze man houdt daar niet van.

Hij is bescheiden, loyaal aan de mensen om hem heen, een beetje op de achtergrond, maar zeker geen nietszeggend type. Hij is geduldig, gek op diepgang en graag actief bezig (hardlopen, golf, wandelen, fietsen). Hij is geïnteresseerd in gezellig dineren, film en theater, musea en reizen.

Oppervlakkigheid en flirten zijn niks voor hem. Échte romantiek en verbondenheid daarentegen wel.

Zijn denk- en leefwereld is omgeven met verschillende culturen, culinaire belevenissen en zijn bijzondere band met zijn volwassen dochter.

Zuid-Afrika, Vancouver, Boston, Scandinavië en Australië/Nieuw-Zeeland zou hij graag nog eens – met jou – willen bezoeken. Azië heeft een speciaal plekje in zijn hart. Niet alleen vanwege het heerlijke eten maar ook door het overweldigende landschap, de bruisende metropolen, hagelwitte stranden en de enorme tempels en paleizen in steden.

Brallerige mannenclubjes zijn niet zijn stijl, maar een plan om actief met vrienden iets sportiefs te ondernemen in een ander land, slaat hij niet af.

Hij ontmoet het liefst een naturelle, spontane, positieve, reis- en levenslustige vrouw met stijl, die prima haar zegje kan doen. Iemand met wie hij een fijne intieme relatie op kan bouwen, die ervan houdt om het gezellig te maken met elkaar. Een vrouw met een warme persoonlijkheid en een jeugdige mind-set.

 

Facts

Age: 62
Skills: Succesvol ondernemend, respectvol, betrokken en zorgzaam
Niveau: WO+
Looks: Stijlvol, business casual, sportief
Karakter: Loyaal, bescheiden, integer, belezen, connectie & verbondenheid
Lengte: 1.78 m

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.