Lieve, bijzondere en sensuele vrouw zoekt ondernemende, eerlijke en sportieve man.

Knap, slank, blonde krullen & prachtige blauwe ogen. Met haar energie, power en haar aanstekelijke lach heeft ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ze is vrouwelijk, sensueel en een en al positieve vibes.

Ze is een gevoelsmens en heeft een groot hart. Ze helpt anderen graag, zonder zichzelf uit het oog te verliezen. Daarnaast is ze een liefdevolle moeder voor haar vierjarige dochtertje. Ze sport graag, hardlopen, skiën en wil nog graag leren kite surfen. Om in balans te blijven, vindt ze rust in yoga en meditatie.

Ze houdt ervan om workshops te volgen, om een diepere verbinding met zichzelf en anderen te vinden. Haar levensstijl is gezond en ze geniet af en toe van een glas wijn. Haar favoriete reisbestemmingen zijn divers; van Ischl tot Azië, en van Ibiza tot Lissabon (oma past graag op tijdens vakanties).

Vrienden beschrijven haar als een gevoelsmens, altijd klaarstaand voor anderen en een waardevolle diamant met vele schitterende facetten.

De man die bij haar past is avontuurlijk, vastberaden en leeft een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Hij heeft absoluut een goed gevoel voor humor, en samen beleven jullie volop plezier en durven jullie gekke dingen te doen. Hij is een mensenmens en heeft respect voor iedereen om hem heen. Mogelijk heeft hij zelf kinderen, maar hij heeft geen kinderwens meer. Mocht hij kinderen hebben, dan zijn zij meer dan welkom in jullie leven.

 

37 jaar – Noord-Holland (aan de kust)

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.