Gepassioneerde, vrolijke en lieve vrouw zoekt sportieve en ondernemende man

Grote bos met zwarte krullen en op-en-top vrouwelijke, aantrekkelijke en slanke vrouw. Haar positieve energie is aanstekelijk en je wordt vanzelf blij als je in haar omgeving bent. Ze is zorgzaam, lief en gezellig, maar kan ook goed alleen zijn.

Vanaf haar geboorte woont ze in Amsterdam en geniet volop van de vibe en de kunst en cultuur van de stad. Maar kan ook zeker genieten van rust en natuur. Haar vrienden en haar familie zijn haar dierbaar. Ze is gastvrij, houdt van koken, maar gaat ook graag uit eten. Haar muzieksmaak is breed: van klassiek, R&B, salsa tot de Gypsy Kings (waar ze blij van wordt).

Partner bij internationaal bureau. Ambitieus en hoog energieniveau. Sport vaak en krijgt daar positieve energie van. Ze doet aan kick boksen, hardlopen en cross fit. En bij mooi weer kun je haar op de golfbaan vinden.

Haar favoriete steden en landen zijn: Cancun, Marrakesh en Londen. Sydney staat nog op haar bucket list. Mexico, Thailand, Indonesië, Key West, Colombia. Zakelijk komt ze regelmatig in Londen en New York en andere landen en steden vanwege haar internationale portefeuille.

De man die bij haar past is ondernemend, slim, ambitieus, daadkrachtig, sportief en energie. Heeft gevoel voor humor en ook een beetje gekke kant ;-). Jullie hebben samen veel lol, maar kunnen ook diepgaande gesprekken voeren en alles met elkaar bespreken. Hij weet wat hij wilt, kan goed communiceren en heeft zelfreflectie. Staat open voor een kinderwens. Zijn eventuele kind(eren) zijn meer dan welkom.

 

36 jaar

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.