Charmante, warme en energieke vrouw zoekt een ondernemende, ontwikkelde man

Een klassieke schoonheid die volop in het leven staat. 

1.70m lang, sportief, jeugdig, aantrekkelijk, vrouwelijk en een slank figuur. Trotse moeder van 3 kinderen. Woont heerlijk dicht bij het strand. Gestudeerd en komt uit een academisch milieu. Ze is actief, ondernemend, en houdt van een gezonde levensstijl. Is oprecht geïnteresseerd, luistert aandachtig en leert graag van andere mensen. Ze is betrouwbaar, open en heeft lief met heel haar hart.

Werkt als zelfstandige nog een aantal dagen per week. In haar werk is ze behulpzaam, professioneel en gestructureerd. Een fijn persoon om mee samen te werken. Is flexibel en kan minder of helemaal stoppen met werken, afhankelijk van de omstandigheden.

Wandelen, fietsen en golfen

In haar vrije tijd is ze graag in de natuur: wandelen, fietsen en golfen. Luistert naar podcasts over mensen, levensverhalen, gezondheidszorg en psychologie. Leest het NRC, FD, de Volkskrant en kijkt graag documentaires. Als echte kunst- en cultuur liefhebster bezoekt ze musea, concerten en het theater.

Borrelen, (uit)eten en samen koken 

Van lekker borrelen, een gezellig feestje, een avond met vrienden (uit)eten tot samen koken. Haar Spotifylijst: van klassieke muziek, Simon & Garfunkel tot Franse chansons. Lid van Sociëteit de Witte in Den Haag.

Bucketlist: Japan en Bali 

Ze houdt van Londen waar ze langere tijd heeft gewoond. Valencia en Lissabon vind je terug in haar favorietenlijst. Japan en Bali staan op de bucketlist, maar ze vindt Europa ook geweldig. Ze verblijft graag in een romantisch hotelletje of in een B&B, maar ze houdt ook van de afwisseling met de luxe van een mooi hotel. Uit eten: van hippe tentjes tot luxe restaurants.

Haar toekomstige partner

Wil je haar hart veroveren dan ben je empathisch, karaktervol, energiek en betrouwbaar. Je bent sportief, actief, ondernemend en onderhoudend en je hebt een jeugdige mindset. Warm, erudiet, zorgzaam, positief en humor en een healthy lifestyle. Kortom: ook jij staat vol in het leven!

69 jaar – Zuid-Holland

 

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.