Alleen is het leven mooi, maar met de ware liefde is het leven nog veel mooier……

Deze sportieve, sociale, ondernemende en reislustige vrouw zoekt een nieuwe liefde.

Ik bruis zowel lichamelijk als geestelijk. Je zou mij kunnen omschrijven als vrolijk, energiek en verzorgd. Ik houd ervan om er goed gekleed uit te zien. Mijn leven is heel actief. Ik word blij van mensen om mij heen en heb een groot netwerk van vrienden, familie en drie hele lieve uitwonende kinderen. Ik ben blond, slank, 58 jaar en 163cm.

Sporten doe ik veel: ballet (voor een sterke core), tennis, golf en fitness met een personal trainer. Met een mono ski hang ik achter een speedboot, maar ook in de sneeuw kan ik mee komen met de snelle jelles.

Zonder werken zou ik het leven te saai vinden, maar op mijn leeftijd moet werken geen hoofdtaak meer zijn.

Mijn carrière is ooit begonnen in de automatisering waar ik als laatste verantwoordelijk was voor 34 winkels in Nederland. Vervolgens ben ik mijn ex gaan helpen in zijn tandartspraktijk. Dit hebben we uitgebouwd tot 9 tandartspraktijken.

Stil zitten is niets voor mij, dus sinds kort ben ik ZZP’er. Wat is nu doe vertel ik bij de eerste ontmoeting. Soms moeten dingen ook een surprise zijn…..

Ik reis graag en veel. Ik ben gek op Spanje en ga dan naar Tossa de Mar en Estepona. Bonaire is mijn favoriet als het om de tropen gaat. Verder maak ik graag stedentrips en golfreizen met vriendinnen.

Als ideale man ga ik voor een slimme, sociale, sportieve man. Een golfer pak ik in met een strik eromheen.

De afgelopen 40 jaar heb ik alle ballen omhoog gehouden. Nu wil ik samen van het leven genieten met een mooie balans in geven en nemen in alle opzichten.

Heb jij zin om met mij dit leven te delen? Dan wordt je beloond met een lieve, zorgzame, gezellige, sportieve en ondernemende vrouw.

 

58 jr – Noord-Holland

Interesse in dit profiel?

Reageer op clientprofiel

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.